DOLAR 32,3713
EURO 34,7774
ALTIN 2.410,97
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Bitcoin Fiyat Tahminleri

Bitcoin fiyat tahminleri ve analizleriyle ilgili en güncel bilgilere bu içerikte ulaşabilirsiniz. Uzman görüşleri ve gelecek projeksiyonlarına göz atın.

16.04.2024
A+
A-

Hafta sonu yaşanan sert düşüşün ardından Bitcoin (BTC) fiyatı %15’e kadar geriledi ve yeni bir düşüş tahminleri dalgasıyla karşı karşıya kaldı. Piyasada trader ve analistler, Bitcoin’in bir sonraki hamlesini tahmin etmeye çalışıyorlar. Özellikle Bitcoin fiyatının 59.000 dolara kadar düşme potansiyeli endişe yaratıyor.

Analistlerin Görüşleri

  • Popüler analist Mark Cullen, Bitcoin için yaklaşık 59.000 dolara doğru bir düşüş öngörüyor. Elliott Wave teorisini kullanarak yaptığı analizde, Bitcoin’in şubat sonundan bu yana en düşük seviyesini görebileceğini belirtiyor.
  • Analist Matthew Hyland ise Bitcoin’in 10 haftalık basit hareketli ortalama seviyesinin altına düşmesinin kritik olduğunu vurguluyor. Haftalık kapanışın niteliğinin uzun vadeli trendi belirleyebileceğini ifade ediyor.
  • CryptoQuant’a katkıda bulunan Binh Dang ise Bitcoin’in uzun vadeli düşüş yaşayabileceğini öne sürüyor. CVDD metriğini kullanarak yapılan analizde, Bitcoin’in 52.000 dolar seviyesine kadar gerileyebileceği belirtiliyor.

Potansiyel bir fiyat düşüşüne işaret eden teknik ve onchain göstergelerin birleşimiyle Bitcoin yatırımcıları artan bir belirsizlik dönemiyle karşı karşıya. Önümüzdeki birkaç gün, yaklaşan haftalık kapanış ve jeopolitik manzaradaki diğer gelişmelerin kripto para biriminin gidişatını önemli ölçüde etkilemesi nedeniyle çok önemli olacak. Bitcoin’in bu fırtınayı atlatıp yeni bir yükselişe geçip geçemeyeceği veya daha uzun süreli bir düzeltmeye yenik düşüp düşmeyeceği henüz bilinmiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.