DOLAR 32,3060
EURO 34,8211
ALTIN 2.415,93
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

BİM Aktüel, Oyuncuların Yakından Tanıdığı Oyuncu Faresini Uygun Fiyata Satacak

03.09.2020
A+
A-

BİM mağaza zinciri, her hafta sunduğu avantajlı ürünlerin fiyatlarıyla birlikte yer aldığı bir aktüel katalog yayınlıyor. Biz de sizin için bu katologda yer alan teknolojik ürünleri seçiyor ve listeliyoruz. Akıllı telefon, tablet, powerbank, Bluetooth kulaklık, USB bellek ve daha pek çok ürünü bu listemizi takip ederek uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Eğer siz de teknolojik ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılamak istiyorsanız, bu içeriğimizi tarayıcınızdan ya da Webtekno mobil uygulamasından favorilere ekleyin. Her hafta en güncel listeye hızlıca ulaşabilirsiniz.

16 Ağustos 2019 – 23 Ağustos 2019 tarihleri arasında geçerli olacak BİM Aktüel sayısında, toplamda 3 teknolojik ürün bulunuyor. O ürünler şu şekilde:

BİM Aktüel Katalog, Teknolojik ürün listesi:

Razer Deathadder

razer deathadder

BİM Aktüel fiyatı: 175 TL

Razer precision 3.5G optik sensörlü 3500 dpi çözünürlük, sağ ele uyumlu ergonomik tasarımı ile birlikte Razer Deathadder, tam aradığınız oyuncu faresi olabilir. Ayrıca fiyatı da oldukça uygun ve 6 ay taksit seçeneği bulunuyor.

Mini Drone Corby

mini drone

BİM Aktüel fiyatı: 75 TL

Kapalı alanlar için kullanıma uygun olan mini drone Corby, uzaktan kumandası ile oldukça kolay bir kullanım sağlıyor. Ayrıca şarj edilebilir olan bataryası, tek şarjda 7 dakikaya kadar kesintisiz uçuş süresi sağlıyor. Çarpma önleyici sensörleri sayesinde cihaz kolay kolay zarar görmüyor.

AVerDiGi güvenlik kamerası seti

güvenlik kamerası

BİM mağazalarından temin edebileceğiniz güvenlik kamerası seti içerisinde 1 adet 4 kanal xvr kayıt cihazı, 4 adet 2 MP metal kasa kamera, 2 adet adaptör, 4 adet bağlantı kablosu, 1 adet dörtlü konnektör, 1 adet mouse bulunuyor. Ayrıca ürün taşınabilir depolama aygıtlarıyla uyumlu olup kamerayı telefondan izleme olanağı da sunuyor.

BİM Aktüel fiyatı: 499 TL

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.