DOLAR 32,3596
EURO 34,6202
ALTIN 2.382,24
BIST 10.181,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Samsung’un 5G destekli telefonu görüntülendi!

05.12.2018
A+
A-

Qualcomm’un yeni nesil amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 855 bildiğiniz üzere geçtiğimiz saatlerde resmi olarak duyuruldu. Yapılan bu duyurunun haricinde ise 5G teknolojisi ile ilgili de önemli adımların atıldığı etkinlik sırasında Samsung 5G destekli akıllı telefonunu demo olarak gün yüzüne çıkartıldı.

Ayırca Hawaii’deki etkinlikte dünyanın ilk 5G’li video görüşmesi de söz konusu bu telefon üzerinden yapıldı. Alışılmışın dışında bir ekran tasarımı ile karşımıza çıkan telefon hakkında şimdilik resmi bir açıklamanın yapılmadığını da belirtelim.

Ancak, yaşanılan bu gelişme ile birlikte yayınlanan rapora göre yukarıdaki görselden de görebileceğiniz bu modelin Galaxy S10′un geliştirilme aşamasındaki ortaya çıkan ilk prototip modellerden birisi olduğu tahmin ediliyor.

Rapora göre söz konusu bu telefonundaki ekran çentiği tamamen kaldırılarak kamera tamamen ekranın içine gömüleceği belirtiliyor. Qualcomm’un etkinliği sırasında gün yüzüne çıkartılan modeli daha önceki sızıntılarla karşılaştırırsak, bilindiği üzere Galaxy S10 ve S10 Plus modellerinde de aynı şekilde bir ön kamera kurulumu bizleri karşılıyor.

İşte Galaxy S10 ve S10 Plus’ın muhtemel tasarımı!

Merakla beklenen Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modelleri hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Yaşanılan gelişme ile birlikte Galaxy S10 modellerinin tasarımı ortaya çıktı!

Son zamanlarda ortaya çıkan taslak görsellerinin MWC 2019 etkinliğinde tanıtılacak olan Galaxy S10 serisinin tasarımı ile aynı olacağı ön görülüyor.

5G destekli telefonlar için de tarih verildi!

Qualcomm‘un Başkanı Cristiano Amon 5G destekleyen Snapdragon işlemcili telefonların 2019’un ikinci çeyreğinde piyasaya sunulacağını doğruladı.

Bu hafta içerisinde Snapdragon 855 işlemcisinin tüm detaylarını de resmi olarak açıklayacak olan teknoloji devi, Snapdragon X50 5G NR modeli ile birlikte akıllı telefonlarda yeni bir devri başlatmayı hedefliyor.

Cristiano Amon‘un aktarmış olduğu bilgiler doğrultusunda,  MMWave teknolojine sahip olan akıllı telefonlar ile 2019’un ikinci çeyreğinde buluşacağımız belirtiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.