DOLAR 32,1999
EURO 34,7742
ALTIN 2.420,37
BIST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 21°C
Cum 23°C

Red Dead Redemption 2, Bilgisayarlarda Daha Hızlı Çalışmasını Sağlayacak Bir Güncelleme Alacak

07.07.2021
A+
A-

ABD merkezli oyun geliştiricisi Rockstar Games, Red Dead Redemption 2 ve çoklu oyunculu sürümü Red Dead Online için yakında Nvidia DLSS desteği sunacak. Rockstar, Red Dead Online’ın 13 Temmuz’da ‘Blood Money’ adında büyük bir güncelleme alacağını ve bu güncellemede DLSS özelliği de yer alacağını açıkladı.

Bu, tek oyunculu ve online oyunların Nvidia’nın yapay zeka destekli video ölçekleme teknolojisi sayesinde, oyunda saniye başına alınan kare sayısında artış olacağı ve daha pürüzsüz bir oyun deneyimi yaşanacağı anlamına geliyor.

DLSS Teknolojisi Yayılmaya Devam Ediyor

Nvidia DLSS

DLSS teknolojisi yavaş yavaş birçok tanınmış oyuna gelmekte. Son zamanlarda bu teknolojiyi bünyesine dahil eden oyunlar arasında Rainbow Six Siege, Call of Duty: Warzone and Doom Eternal bulunmakta. Bu teknolojiyi kullanan oyun sayısı ne kadar artarsa bu oyuncular için o kadar iyi; DLSS, desteklenen oyunlar sayesinde performans bakımından gittikçe iyileştiriliyor.

Red Dead Online’a gelecek olan Blood Money güncellemesiyle DLSS desteğinin yanı sıra yeni ‘suçlar’ bulunacak. Bu yeni görevler tek başına veya grup hâlinde gerçekleştirilebilecek. Oyuncular görevlerde çok aşamalı soyunlar yapılabilecek ve daha birçok suç işleyebilecek

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.