DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Bakan Şimşek, tekrar gündem olan 11 yıl önceki paylaşımını kaldırdı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ikinci kez bakan olmasıyla birlikte yeniden çok konuşulan “Her zamanki gibi fakir aile ve taziye ziyaretleri gerçekleştirdik” yazılı paylaşımını sildi. BÜYÜK TEPKİ GÖRMÜŞTÜ Bakan Şimşek’in daha önce bakanlık …

28.12.2023
A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ikinci kez bakan olmasıyla birlikte yeniden çok konuşulan “Her zamanki gibi fakir aile ve taziye ziyaretleri gerçekleştirdik” yazılı paylaşımını sildi.

BÜYÜK TEPKİ GÖRMÜŞTÜ

Bakan Şimşek’in daha önce bakanlık yaptığı dönemde yaptığı bir paylaşım tekrar gündem olmuştu. 11 yıl önce bir ev ziyaretini paylaşan Şimşek, “Her zamanki gibi fakir aile ve taziye ziyaretleri gerçekleştirdik” ifadesini kullanmıştı. Söz konusu gönderi 11 yıl önce paylaşıldığında da çok tepki çekmişti.

“HAKARET OLARAK KULLANMADIM”

Eleştirilerin üzerine Bakan Şimşek “fakir” kelimesini hakaret olarak kullanmadığını söylemişti. Kendisinin de fakir ailede büyüdüğünü belirten Şimşek, “Fakirlikten alın ve akıl teri ile bugünlere gelmiş biri olarak ‘fakir’ kelimesini hayatımda asla ‘hakaret’ veya ‘küçümseme’ anlamında kullanmadım, aklımdan geçirmedim. 7 yıl önceki bir twitimi bugün siyasi emelleri için istismar eden troller olsa olsa ahlak fakiridir” demişti.

Bakan Şimşek, söz konusu paylaşımı tekrar gündem olmasının üzerine sosyal medyadan kaldırdı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.