DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Ahlaksız teklif! Sharon Stone’un ifşasına Alec Baldwin’den sert yanıt

Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu Sharon Stone, oyunculuk performansını artırmak için rol arkadaşıyla cinsel ilişkiye girmesini talep eden film yapımcısının kimliğini açıkladı. Stone, Silver filminin yapımcısı Robert Evans’ı suçlarken başrol oyuncusu William (Billy) Baldwin’den sert yanıt geldi.

13.03.2024
A+
A-

Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu Sharon Stone, yıllar önce bir yapımcının kendisine filmin başrol oyuncusuyla cinsel ilişkiye girmesini teklif ettiğni söylemişti. Ünlü oyuncu şimdi yaptığı açıklamada yapımcının ve oyuncunun ismini açıkladı.

Hollywood yıldızı ilk olarak 2021 yılında çıkarttığı anı kitabında bu durumu anlatmış ancak isimleri açıklamamıştı.

Bir podcast yayınında konuşan oyuncu kendisini ilişkiye zorlayanın Silver filminin yapımcısı Robert Evans, oyuncunun da Alec Baldwin’in erkek kardeşi William (Billy) Baldwin olduğunu açıkladı.

Ünlü Oyuncu, Paramount’ta prodüksiyonu yöneten ve 2019’da hayatını kaybeden Hollywood kralı Robert Evans’ın kendisine Billy Baldwin ile cinsel ilişkiye girmesini istediğini iddia etti.

Yapımcı ile 1993 yapımı Silver filminde bir araya gelen oyuncu, Evans’ın kendisini ofisine  çağırarak başrol oyuncusu William Baldwin ile yatmasını teklif ettiğini söyledi.

 “Güneş gözlüğüyle odada dolaşarak bana Ava Gardner ile yattığını ve ben de Billy Baldwin ile birlikte olursam Baldwin performansının daha iyi olacağını söyledi” dedi. 

“ÇOK DAR KAFALIYDIM”

 “Billy ile birlikte olsaydım , ekranda uyum yakalar ve filmi kurtarırdık” şekilnde konuşan oyuncu “Asıl sorun bendeydi çünkü çok gergindim söyleneni yapıp yoluna koyabilecek gerçek bir oyuncu gibi değildim. Asıl sorun şu ki, çok dar kafalı biriydim.”  açıklaması yaptı. 

Stone, 1980’lerde ve 90’larda Michael Douglas’la birlikte rol aldığı Total Recall, The Mighty, Casino, The Last Action Hero ve Basic Instinct gibi hit filmlerde rol alarak üne kavuştu.

BİLLY BALDWİN’DEN SERT SÖZLER

Billy Baldwin, Sliver filminin yapımcısı hakkındaki iddiaları nedeniyle Sharon Stone’a sert sözlerle cevap verdi. 

Silver filminde rol alan 61 yaşındaki Billy Baldwin X’te yaptığı açıklamada “Sharon Stone’un bunca yıl sonra neden benim hakkımda konuşmaya devam ettiğinden emin değilim? Hâlâ bana aşık mı yoksa bunca yıldan sonra onun tekliflerini geri çevirdiğim için hâlâ incinmiş durumda mı? dedi.

Oyuncuyu hakkında bildiklerini anlatmakla tehtit eden Billy: 

“Acaba bir kitap yazıp Sharon hakkındaki  rahatsız edici, müstehcen ve profesyonellikten uzak hikâyeyi anlatsam mı? Bu eğlenceli olabilir.” dedi. 

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.