Adanasporlu Fatih Kurucuk ve Nurullah Aslan ‘Yılın Kareleri’ Oylamasında
Adanasporlu Fatih Kurucuk ve Nurullah Aslan, ‘Yılın Kareleri’ oylamasında öne çıkıyor. Onların hikayelerini keşfedin!
Adanasporlu Fatih Kurucuk ve Nurullah Aslan, “Yılın Kareleri” Oylamasında
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un başarılı savunma oyuncusu Fatih Kurucuk ve takımın kalecisi Nurullah Aslan, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı. Bu etkinlik, 2024 yılı boyunca AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği önemli anları bir araya getiriyor.
Oylama, “Roketsan”, “Lifebox” ve “Sony” gibi önemli sponsorların katkılarıyla hazırlanan çeşitli kategorilerde gerçekleşiyor. Bu kategoriler arasında “Haber”, “Doğal Yaşam ve Çevre”, “Spor”, “Günlük Hayat” ve bu yıla özel olarak eklenen “Özgür Suriye” yer alıyor. Fatih ve Nurullah, bu kategorilerdeki fotoğrafları dikkatle inceledi.
Fatih Kurucuk’un Seçimleri
Fatih, aşağıdaki fotoğrafları oylayarak beğenisini dile getirdi:
- Haber kategorisinde: Mehmet Emin Mengüarslan’ın “Mavi vatan savunması” adlı fotoğrafı
- Spor kategorisinde: Ahmet İzgi’nin “Azimle gelen” adlı çalışması
- Günlük Hayat kategorisinde: İsmail Aslandağ’ın “Sevginin gücü” adlı eseri
- Doğal Yaşam ve Çevre kategorisinde: Adsız Günebakan’ın “Armut piş” adlı fotoğrafı
- Özgür Suriye özel kategorisinde: Emin Sansar’ın “Kutlamalar” adlı fotoğrafı
Fatih, bu oylamanın çok güzel bir etkinlik olduğunu belirtti. Farklı kategorilerde beğendiği fotoğraflara oy vermenin kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Nurullah Aslan’ın Seçimleri
Nurullah da oylamada aşağıdaki fotoğrafları seçti:
- Haber kategorisinde: Ali Jadallah’ın “Geriye kalan” adlı eseri
- Spor kategorisinde: Oğuz Yeter’in “Gol sevinci” karesi
- Günlük Hayat kategorisinde: Ahmet Okatalı’nın “Görkemli gece” adlı fotoğrafı
- Doğal Yaşam ve Çevre kategorisinde: Lukas Kabon’un “Kurtarılan can” adlı fotoğrafı
- Özgür Suriye özel kategorisinde: Emin Sansar’ın “Şehrin hayaleti” adlı çalışması
Nurullah, 2024 yılının dünya genelinde zorlu bir yıl olduğunu, hem hastalıklar hem de savaşlarla geçtiğini anımsattı. Kötü geçen bir yılın ardından 2025’in yaşananları unutturmasını umduğunu belirten 27 yaşındaki kaleci, fotoğraflarda emeği geçen herkese teşekkür etti.
Kaynak: AA / Eren Bozkurt – Spor Anadolu Ajansı Kültür Sanat Adanaspor Spor Kaynak: Haberler.com