DOLAR 32,3695
EURO 35,0050
ALTIN 2.325,46
BIST 9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Zuckerberg canlı yayında ifade veriyor!

22.05.2018
A+
A-

Bu gelişmeler devam ederken geçtiğimiz hafta Avrupa Parlamentosu‘ndan da Zuckerberg’e bir davet gelmişti. Avrupa Birliği vatandaşlarına karşı da sorumlu olduğu söylenilen Zuckerberg’in Avrupa Parlamentosu milletvekillerinden gelecek olan soruları da cevaplaması istenmişti. Bu davete olumlu cevap veren Mark Zuckerberg ifade vermek üzere 22 Mayıs tarihinde yani bugün Brüksel‘de AP’deki siyasi grup başkanlarıyla bir araya geldi.

Bu toplantı planlanırken basına kapalı bir şekilde gizli kapılar ardında yapılması düşünülüyordu. Kimi Avrupalı milletvekilleri bu durumu protesto etmeye başlayarak seslerini sosyal medyada duyurdular. Protestolar işe yaramış olacak ki parlamento başkanı Antonio Tajani, Twitter hesabı üzerinden toplantının canlı yayın ile tüm dünyaya paylaşılacağını duyurmuştu.

Toplantının canlı yayınlanmasına sıcak bakmayan Zuckerberg de gelen tepkilerden çekinmiş olmalı ki parlamentonun canlı yayın isteğine daha fazla hayır diyemedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.