DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Spigen kılıf hediyeli 5 Çayı! #199

15.11.2018
A+
A-

Bu haftaki yayınımızda hem teknoloji dünyasındaki son gelişmeleri yorumlayacağız hem de sizlere bir hediyemiz olacak. Canlı yayınımızı Facebook sayfamızdan gerçekleştireceğiz.

Hediyeli 5 Çayı canlı yayınımız başlıyor!

Canlı yayınımız saat 17:00’da başlıyor! Canlı yayınımızı Facebook’ta beğenip, #5Çayı etiketiyle Twitter’dan yayın linkini paylaşmak.

Bu haftanın dikkat çeken teknoloji gelişmeleri

Vine efsanesi geri dönüyor!

Bir zamanlar sosyal medyayı kasıp kavuran Vine efsanevi dönüyor. Vine’ın kurucusu, yapmış olduğu açıklama ile birlikte efsanevi platformun Byte adıyla geri döneceğini müjdeledi.

Boykota rağmen iPhone X yeniden TV’de

Son zamanlarda ABD ile yaşanılan diplomatik sıkıntıların son bulmasının ardından, teknoloji dünyasında ilk somut adımlar atılıyor. Yaşanılan gelişmeyle, iPhone X reklamı televizyonlara geri dönüyor.

Apple’dan iCloud fiyatlarına görülmemiş zam!

Geçtiğimiz günlerde App Store’da fiyatlara zam yaparak güncelleyen Apple, şimdi de kullanıcıların verilerini bulutta saklamasına yarayan iCloud hizmetine, görülmemiş bir zam yaptı.

Huawei ekrana gömülü ahize için patent aldı!

Geçtiğimiz günlerde LG’nin aldığı ekrana gömülü kamera patentlerini haber olarak sizlere aktarmıştık. Bu sefer bir adım da Huawei’den geldi.

Huawei Mate 20 Pro Türkiye fiyatı belli oldu!

Huawei Mate 20 Pro Türkiye fiyatı uzun bir bekleyişin ardından nihayet belli oldu. Bakalım Huawei’nin yeni göz bebeği Mate 20 Pro fiyatı ülkemizde ne kadarmış?

Steam güncellemesindeki hata bedava oyun dağıttı!

Steam güncellemesindeki hata Ukraynalı güvenlik araştırmacısı olan Artem Moskovsky tarafından bulundu. Bedava oyun dağıtan hatanın 7 Ağustos’ta giderildiği belirtiliyor.

PUBG PS4 çıkış tarihi resmi olarak açıklandı!

Merakla beklenen PUBG’nin PS4 sürümü hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. PlayStation Türkiye tarafından yapılan açıklamayla PUBG PS4 çıkış tarihi resmi olarak duyuruldu!

Yılın oyunları için adaylar belli oldu! İşte adaylar!

Yılın oyunları 2018 için adaylar belli oldu ve büyük yarış başladı! Red Dead Redemption 2 bu yıl ödüllere de koyduğu adaylıklarda damga vuracak gibi görünüyor.

Apple Watch’lara FaceTime desteği gelebilir!

FaceTime desteği, iPhone ve iPad’lerde geçerli. Apple’ın bir başka ürünü olan Apple Watch, henüz bu desteğe sahip değil. Apple Watch’lar için FaceTime patenti alındı!

Galaxy S10 işlemcisi Exynos 9820 duyuruldu!

Galaxy S10 işlemcisi Exynos 9820 özellikleri detaylandırıldı. Yeni nesil Exynos 9820 özellikleri neler sunuyor? Gelin, yakından bakalım!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.