DOLAR 32,3558
EURO 34,7693
ALTIN 2.395,24
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Motorola 3 model ile şov yapacak

30.01.2020
A+
A-

Motorola yaptığı bir paylaşımla tüketicilerden 23 Şubat gününü not etmelerini istedi. Saat için ise 17:00 TSI işaret edildi. Barselona’da düzenlenecek etkinlikte, belirtilen saatte Motorola’nın yeni modelleri gövde gösterisine başlayacak.

Şimdi ortaya çıkan dedikodulara yakından bakalım.

Motorola G8 özellikleri arasında 6.39 inçlik HD+ bir ekran ile geleceği yazıyor. Telefon gücünü Qualcomm’un Snapdragon 665 işlemcisinden alacak ve arkasında üçlü bir kamera kurulumuna yer verilecek. Telefonun ana kamerası 16  Megapiksel çözünürlüğünde olacak. Bu ana kameraya 2 Megapiksel çözünürlüğünde makro lens ve 8 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı lens eşik edecek. G8, 4.000 mAh büyüklüğünde bir bataryadan beslenecek.

Motorola G8 Power özellikleri ile ilgili çıkan sızıntılara baktığımızda telefonun 6.36 inçlik bir ekran ile geleceğini görüyoruz. Tabii bu ekran Full HD+ çözünürlükte olacak. Ön kamerası 25 Megapiksel çözünürlüğünde olan telefonun arkasındaki kamera kurulumu G8 ile aynı olacak. Yalnızca bu kuruluma 8 Megapiksel çözünürlüğünde telefoto lens eşlik edecek. Son olarak, G8 Power’ın 5.000 mAh’lik batarya ile kutudan çıkacağını söyleyelim.

Motorola amiral gemisi modelini tanıtacak

Motorola’nın iki modeline MWC 2020’de bir amiral gemisi model eşlik edecek. Motorola Edge Plus özellikleri ile ilgili de bazı detaylar ortaya çıkmış durumda. Buna göre, telefon gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 amiral gemisi işlemcisinden alacak. 12 GB RAM seçeneği ile gelecek olan telefon ile ilgili tüm bilgileri bu fuarda alacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.