DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Enes Batur’dan, Geçirdiği Trafik Kazası Sonrası İlk Açıklama

24.11.2020
A+
A-

Dün sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Türkiye’nin en popüler YouTuberlarından Enes Batur‘un lüks aracıyla trafik kazası yaptığından bahsetmiştik. Biz bu haberi paylaştıktan kısa bir süre sonra da kazaya ait görüntüler ortaya çıkmış, kazanın nasıl meydana geldiği anlaşılmıştı. Bir süre sessizliğini koruyan Enes Batur, kazadan saatler sonra bazı açıklamalarda bulundu.

Ünlü YouTuber, geçirdiği trafik kazasıyla ilgili yaptığı açıklamalarda, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Talihsiz bir olay yaşadığını ve kazadan sonra sağlık kontrollerinin yapıldığını söyleyen Batur, kaza sonrası kendisine ulaşmaya çalışan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese de teşekkür etti. YouTuber, kazayla ilgili olarak yapılan olumsuz yorumlara da yanıt vermeyi ihmal etmedi.

“1998 adet fidan dikeceğim”

Enes Batur

Enes Batur’un geçirdiği trafik kazasının ardından yapılan olumsuz yorumlardan bir tanesi, “Memlekete olumlu hiçbir faydası olmayan Enes Batur, memlekete faydalı bir ağaca çarparak, kaza yapmış. Ağaç için endişeliyiz…” şeklindeydi. Bu olumsuz yoruma cevap veren internet fenomeni, “Belki de ölümümle sonuçlanacak bir kazadan sonra bile böyle iğrenç yorum yapabilecek aciz arkadaşımız için 1998 fidan dikiyorum. Belki insanlıktan nasibini alır.” cümlelerini kurdu.

Bu arada, kazayla ilgili yeni bilgiler de ortaya çıktı. Olay sonrası gelen ilk bilgilerde, kaza sırasında Batur’un sevgilisinin de yanında olduğu bilgisi vardı. Ancak sonradan gelen bilgilere göre Ecenaz Üçer, kaza anında araçta değildi. Kaza haberini aldıktan sonra olay yerine gelen Üçer, bir süre boyunca Enes Batur’u sakinleştirmeye çalıştı. Enes Batur’un kazanın etkisiyle gözyaşı döktüğü, sevgilisine sarılarak sakinleşmeye çalıştığı bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.