DOLAR 32,4202
EURO 34,8115
ALTIN 2.399,48
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Yurt dışı harcamalarında maliyeti düşürecekler PeP ve Visa, güçlerini birleştirdiğini duyurdu. Biz de bu toplantıya katıldık ve yurt dışı harcamaları…

18.12.2019
A+
A-

İş birliği kapsamında PeP Visa kart sahipleri, internetten ya da dünyanın dört bir yanından yaptıkları harcamalarda uygun döviz kurlarından faydalanacak.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri röportajlarımız ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Konuyla ilgili açıklama yapan PeP Genel Müdürü Artun Kumrulu şunları söyledi:

“Visa logolu PeP kart ve buna bağlı para transferi ve yurt dışı işlemlerinde, hem ticari hem bireysel harcamaların kur farkından zarar görmeden gerçekleştirilmesini sağlıyoruz. PeP üyeleri böylelikle Türkiye’nin yanı sıra yurt dışı işlemlerinde de avantajlı hizmetlerle buluşacak. Hedef kitlemiz; yurt dışına ticari veya turistik amaçlı seyahat edenler, yurt dışında yaşayanlar, eğitim için yurt dışına giden öğrenciler ve yurt dışından ödeme alan kişi ve şirketler.”

Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel ise “PeP kartı sahipleri, PeP’in sağladığı faydaları Visa’nın 200 ülkede 54 milyon işyeri ve 2,7 milyon ATM’yi kapsayan ağı ile dünyanın dört bir yanında kullanarak kolayca işlem yapma imkanına sahip olacak.” dedi.

PeP hem yurt dışında hem de yurt içinde para transferinden fatura ödemelerine kadar birçok alanda farklı avantajlar sunuyor. Hem kurumsal hem de bireysel kullanıcılara hitap eden PeP, online alışverişte de güvenli bir deneyim vaat ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.