DOLAR 32,2544
EURO 34,8329
ALTIN 2.450,11
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 19°C

PUBG’nin PC sürümünde tatsız değişim PUBG’nin PC sürümü için yeni bir güncelleme yayımlandı. PUBG 7.2 güncellemesi bir takım kullanıcıların hiç…

20.05.2020
A+
A-

PUBG PC sürümü için yeni yayımlanan bir güncelleme aldı. PUBG 7.2 güncellemesi ile yeni oyuncuların kendisini daha basit geliştirmesi adına botları oyuna dahil ediyor. 2016 yılından beri hayatımızda bulunan oyunda çok artı profesyonel oyuncu var ve yeni güncelleme ile böyle bir hamlenin yapılması bu oyuncuların hoşuna gitmeyecek gibi.

Sahiden geçen hafta yayımlanan botlar ile birlikte deneyimsiz oyuncular kendilerini geliştirebiliyordu. Bugün yeni gelen güncelleme ile birlikte botların bütün oyuncular için açıldığı duyuruldu. Bunun arkasından oyunun tutkunları ve artık profesyonel derecede olan kişiler bu durumu uzun bir süre eleştirecek gibi duruyor.

İlerleyen günlerde botlara elveda edileceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz zira oyunun geliştiricileri botları daha da geliştirip akıllandırmayı hedefliyor. Oyuna gelen bu bot oyuncular olağan oyunlarda görünecek ve reel oyuncuların oyun içi yetenekleri geliştikçe daha aralıklı ortaya çıkacak deniyor.

Bunun yanında bu botların hareketleri, yürüyüş, koşma, çömelme ve çekim gibi temel özelliklerin yanı sıra bazı gelişmiş özelliklerinin de olduğu aktarılıyor. Keza laf konusu botlar bayağı eşleşme oyunlarında görünecekler. Bu yüzden takım oluşturma sırasında botlar bir takıma yerleştirilmeyecek.

PUBG 7.2 güncellemesi muhakkak sadece botları oyunseverlerin karşısına çıkartmıyor. Bunun yanına bir süredir dikkatsizlik edilen PUBG PC sürümü yeni güncelleme ile birlikte oyuncuların şikayetleri değerlendirilerek, M416, M16A4 ve SCAR-L için şarjör onarım hızını artırmış oldu. Pompalı silahlarda da bir takım sekme düzeltmeleri laf konusu.

Oyunun yeni güncellemesi genel anlamda arayüzde ve menü görünümündeki değişikliklere ek olarak ses iyileştirmelerine de kavuşmuş oldu. Devir güncellemesi de yapılan oyunda Survivor Pass sezonu için oluşturulan görevlerin ikinci bölümü oyunseverlere gevşemiş oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.