DOLAR 32,2568
EURO 35,0592
ALTIN 2.468,03
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Galaxy Fold Lite bir prensip imza atacak! İşte özellikleri Galaxy Fold piyasaya fena bir antre yapmış olsa da, Samsung çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor. …

26.05.2020
A+
A-

Samsung yeni bir tasarım için patent aldı ve bunun uygun fiyatlı Galaxy Fold olduğu düşünülüyor. Ekranın sağ üst köşesinde kameralara ev sahipliği yapan çentik yer alırken, kapak üzerinde yani arkada ince uzun bir ekrana yer veriliyor.

Bu ekranının bildirimleri görüntülemek dışarıya başka bir işe yarayacağını düşünmüyoruz, zira rahat bir alan sunuyor.

Ekrandaki çentiğin çift kameraya ev sahipliği yaptığı görülürken, arkadaki tarafta üçlü kamera kurulumu göreceğiz. Bunlardan birisi periskop olarak adlandırılan ve yakınlaştırmaya odaklanan lens. Parmak izi okuyucunun yana monte edildiği görülürken, stereo hoparlörler ve USB-C temas noktası cihazda yer alıyor.

Bu berat telefonun suya ve toza karşı dayanıklılık için IP derecesine sahip olabileceğini de gözler önüne seriyor. Şu asıl değin piyasaya sürülen katlanabilir telefonların hiçbirinde suya ve toza karşısında sağlamlık değil. Yani Samsung bu konuda bir ilki gerçekleştirecek.

Bu kapsamda Fold 2’nin de IP sertifikasına sahip olması bekleniyor. 4G desteğine, plastik film korumaları dahili ekrana ve 256 GB depolama alanına sahip olması beklenen telefonun 1099 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor. Bu muhtemel Galaxy Fold Lite tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.