DOLAR 32,4815
EURO 34,7356
ALTIN 2.407,77
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

iPhone 11 satışları tahminleri alt üst etti!

16.09.2019
A+
A-

Ek olarak yeni renk seçeneklerinin kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardığı belirtiliyor. iPhone 11 modelinde yeşil ve mor, iPhone 11 Pro / Pro Max modelinde ise kullanıcıların gece yeşiline ilgi gösterdiği belirtiliyor.

Apple’ın bu varyantları üretmekte zorluk çektiği belirtilirken, bölgelere göre cihazlara olan talep farklılık gösteriyor. Çin’de iPhone 11’in, ABD’de ise iPhone 11 Pro’nun en yüksek satış rakamına ulaşacağı tahmin ediliyor. iPhone 11’in 699 dolarlık fiyatının iPhone 6, 6s ve 7 sahipleri için oldukça cazip olduğu belirtiliyor.

iPhone 6s ve sonrası iOS 13 güncellemesi alacağı için cihazını değiştirmeyi düşünmeyen bir kitle bulunuyor. Bunun yanı sıra iPhone 11 Pro ve Pro Max için Altın renk seçeneğine yoğun ilgi gösteriliyor. Şu anda bu renk seçeneğini sipariş vermek istediğinizde, 3 haftaya kadar uzayan teslimat süreleri ortaya çıkıyor.

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ön inceleme
iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ön inceleme

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ön inceleme videosuyla karşınızdayız. Bu videomuzda Apple’ın en yeni iPhone modellerine yakından bakıyoruz…

Sizin en çok beğendiğiniz iPhone 11 modeli hangisi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.