DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 20°C

YouTuber kamerası Panasonic Lumix G100 duyuruldu YouTuber kamerası, Panasonic Lumix G100 özellikleri ve fiyatı duyuruldu. Vlog çekimleri için modelin…

26.06.2020
A+
A-

Zeki telefonlara karşısında üretilen yeni modelin özelliklerini incelediğimizde bizi, 20.3 Megapiksel Micro Four Thirds algılayıcı (aynasız, değişebilir lensli) karşılıyor. Bu sensörde hain geçiren filtre bulunmayacak. Bu filtre seçilen bir frekanstan daha düşük frekansa sahip sinyallerin kesilmesine yarıyor. Hem model 5 kat hibrit gösterme sabitleme özelliğine sahip.

Video çekim yeteneklerine baktığımızda 4K 24p ve 4K 30p seçeneklerinin olduğunu söylemiştik. Bunlarla birlikte model, 1080p’de 60p videolar da çekilebiliyor. Video aniden fazla görünüm oranında kaydedebiliyor. Bunlar 4:5, 5:4 ve 9:16 olarak dikkat çekiyor. Ayrıca videolar Panasonic göre geliştirilen V-LogL renk profilinde daha iyi renklere sahip olarak çekilme imkanına sahip.

Panasonic Lumix G100 modelinin arkasına baktığımızda da bizi 3 inç boyutunda dokunmatik LCD ekran karşılıyor. Keza bu ekran dönebilir yapısıyla ön taraftan çekimlerin peşine düşüp takip edilmesini de sağlıyor.

YouTuber kamerası, ses konusunda Nokia OZO Audio sistemini kullanıyor. Bu da modele üç bambaşka ses alanı sunuyor. Bunların ikisi önde ve birisi arkada yer alıyor. Ayrıca önde olan ses algısı, sizin kullanıcının sesini takip ederek, daha kaliteli ve değişmez şekilde videoya yer almasını sağlıyor. Ilave olarak ses girişi de bulunuyor.

Model Bluetooth ve Wi-Fi bağlantılarıyla zeki telefonlara bağlanabiliyor. Keza micro HDMI bağlantısıyla da 1080p çözünürlükteki videolar için çıkış almak da imkanı da bulunuyor. Model microUSB ile şarj oluyor ve uygulama sırasında sıkıntı etmek olası yok.

Model, LUMIX G VARIO 12-32mm F3.5-5.6 ASPH zoom kit lens ile kullanıcılarla buluşuyor. Lenste OIS desteği de yer alıyor. Dileyen kullanıcılar bambaşka bir lens de kullanabilir.

Panasonic Lumix G100 fiyatı 749 dolar olarak duyuruldu. Dileyen kullanıcılar 50 dolar daha ödeme yaparak tripodu da satın alabilir. Model, önümüzdeki temmuz ayının sonuna içten satışa çıkacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.