DOLAR 32,2662
EURO 34,8261
ALTIN 2.430,39
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

İşte Xiaomi telefonların yeni arayüzü! (Video) Xiaomi MIUI 12 global lansmanı ile beraber Xiaomi MIUI 12 güncellemesi alacak telefonlar ve gelecek …

20.05.2020
A+
A-

Xiaomi telefonların bir kısmına gelecek güncelleme ile birçok icat kullanıcılara sunulacak. Peki hangi Xiaomi modelleri en yeni arayüz güncellemesini alacak, bahsettiğimiz telefonlar hangi yeniliklere kavuşacak. Dilerseniz sözü daha artı uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Xiaomi telefonlara yeni bir arayüz geliyor

Xiaomi, lansmanda bizlere birçok data verdi. “Söyleme, göster” mantığı ile yola çıkan marka, animasyonlar konusunda kullanıcıları memnun etmek istiyor. Xiaomi telefon kullanıcıları, onarılmış arabirim motoru ile beraber uygulamaların simgelerindeki hareketlilikten tutun da uygulamaların başlangıç ve kapanışlarına kadar birçok yenilik ile karşılaşacak. Bilhassa ayarlar kısmında bizleri grafiksel olarak birçok icat bekliyor. Bu grafiklere baktığınız zaman size verilmek istenen data derhal anlayabileceksiniz. Gelen diğer yenilikler de güvenlik tarafında. Bundan sonra telefonunuzda uygulamaların sınırlarını belirleyip, onların yapabileceği işlemlere karar verebileceksiniz. Telefonunun bataryasını tez tüketenler için de zor tasarrufu konusunda hoş haberler var. Bataryanızın yüzde 5 gücü ile telefonunuzun 5 saat daha kullanılabilmesini karşılayan yenilik de bu güncelleme ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Videomuzda karşımıza çıkacak tüm yeniliklerden bahsettik ve bu yenilikleri sizlere gösterdik. Peki bu yenilikleri hangi telefonlar ilk olarak alacak?

MIUI 12 güncellemesi alacak ilk cihazlar (2020 Haziran Sonu)

Xiaomi Mi 9
Xiaomi Mi 9T
Xiaomi Mi 9T Pro
Redmi K20
Redmi K20 Pro

1 2
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.