DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Yeryüzü Doktorları Derneği’nin Ramazan Yardımları

Yeryüzü Doktorları Derneği’nin Ramazan Yardımları, ihtiyaç sahiplerine umut ve yardım eli uzatıyor. Ramazan ayında destek olmak için bağış yapabilirsiniz.

06.04.2024
A+
A-

Yeryüzü Doktorları Derneği Ramazan Yardımları

Yeryüzü Doktorları Derneği, Afganistan’da beslenme sağlığını desteklemek amacıyla ramazan ayında önemli bir yardım faaliyetinde bulundu. Dernek, 15 beslenme sağlığı merkezi ve 11 mobil sağlık ekibiyle hizmet verdiği Afganistan’da 1000’den fazla ihtiyaç sahibine kumanya dağıttı.

Afganistan ve Diğer Ülkelerde Yardım Faaliyetleri

Yeryüzü Doktorları, sadece Afganistan’da değil aynı zamanda Bangladeş, Benin, Çad, Etiyopya, Hindistan, Kazakistan, Azerbaycan, Arnavutluk, Fildişi Sahili, Mali, Nijer, Pakistan, Kamboçya, Somali, Suriye, Yemen ve birçok diğer ülkede yardım faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu ülkelerdeki kumanya dağıtımlarıyla yardıma muhtaç kişilerin iftar sofralarına ortak olmaktadır.

  • Afganistan’da 5 yaş altı çocukların sağlıklı gelişim gösteremediği ve açlık nedeniyle hayatlarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtilmektedir.
  • Geçtiğimiz yıl sadece Afganistan’da tıbbi beslenme tedavileriyle binlerce çocuğun ve annenin hayata tutunmasına yardımcı olunmuştur.
  • Yeryüzü Doktorları, ramazanın bereketini paylaşmak için beslenme sağlığı projelerinin yanı sıra kumanya desteği ile de bölge halkının yanında yer almaktadır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.