DOLAR 32,2085
EURO 34,7398
ALTIN 2.433,35
BIST 10.171,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Yerinde fiyatlı OnePlus Nord kamerası detaylanıyor OnePlus Nord modeli ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Buna tarafından OnePlus Nord kamerası ile dikkatleri…

26.06.2020
A+
A-

OnePlus markasının daha alınabilir bir model olarak satışa sunacağı yeni Nord selfie kamerasının, iki sensörlü olacağı açıklama ediliyor. Bu iki sensörlü selfie kamerasının birincil sensörü 32 MP, bir öteki sensörü ise 8 MP çözünürlüğünde olacak. 8 MP çözünürlüğündeki sensörün, geniş açısal kamera olarak kullanıcılacağı açıklama ediliyor. Bu noktada Huawei P40 serisi ile benzer bir girişim laf konusu olacağa benziyor.

OnePlus markası için çift ön kamera seti, daha önce fazla artı denemediği bir gelişme olarak kendini gösterecek. Hatırlatmak icabında daha önce gelen bilgilerde, arkadaki kamerasının da 2 sensörlü olacağı yönünde teferruat yer alıyordu. Nitekim toplam OnePlus Nord kamerası, 4 sensörden oluşabilir. Bunların açık havada OnePlus Nord özellikleri arasında Snapdragon 765G mobil işlemci ve 90 Hz AMOLED ekran olması bekleniyor.

Apple iPhone işlemcisiyle yeni bir prensip hazırlanıyor

Apple’ın geleceğe dönük çalışmaları ortaya çıktı. Belli Ki o ancak Apple, 3 nm işlemci ile iPhone tarafında kayda değer bir prensip hazırlanıyor!

Şimdiye dek yeni model ile ilgili gelen bilgiler, bu şekilde sıralanıyor. İlerleyen günlerde yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam edecektir. Anlaşılan o ki OnePlus, üstteki düzey rekabetine ilave olarak orta seviyede de önemli bir rekabet açılmak istiyor. Bunun öne meydana çıkan orneği de Nord modeli olacak gibi görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.