DOLAR 32,3658
EURO 34,9484
ALTIN 2.325,25
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

iOS 13.1 Beta 3 yayınlandı! İşte değişiklikler

11.09.2019
A+
A-

iPhone 11 ile tanıtılan bazı özellikler için iOS 13.1’e ihtiyaç duyuluyor. iOS 13.1 Beta 3’e dönecek olursak: 17A5837a yapı numarasını taşıyan güncelleme ile göze çarpan ilk detay, Apple TV uygulamasının logosunun değişmesi oldu.

Bunun dışında “hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmesi” gibi standartlaşan değişiklikler kullanıcılara sunuluyor.

Harita için oldukça dikkat çeken ETA özelliği tekrar kullanıma sunuluyor. iOS 13’ün fare desteği, iOS 13.1’de sağ tıklama işleviyle eşlenen uzun bir basış veya 3B dokunma ile geliştirildi. Daha bunun gibi birçok yenilik kullanıma sunulacak.

Beta sürümünü yüklemek için cihazınızın UDID kaydının olması veya geliştirici profilini cihazınıza yüklemeniz gerekiyor.

iOS 13.1 güncellemesi alacak iPhone modelleri

– iPhone Xs
– iPhone Xs Max
– iPhone XR
– iPhone X
– iPhone 8
– iPhone 8 Plus
– iPhone 7
– iPhone 7 Plus
– iPhone 6s
– iPhone 6s Plus
– iPhone SE

iPhone 11 Pro tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı

iPhone 11 Pro uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet tanıtıldı ve yeni iPhone modelleri üzerindeki sır perdesi de böylece kalkmış oldu. İşte merakla beklenen iPhone 11 Pro özellikleri ve fiyatı!

iPhone 11 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

ShiftDelete.Net olarak bizim de katılım gösterdiğimiz Apple Özel Etkinliği’nde tanıtılan iPhone 11, en uygun fiyatlı yeni iPhone olarak tanıtıldı. İşte iPhone 11 özellikleri ve fiyatı!

iPhone 11 Pro Max tanıtıldı! İşte özellikleri

Uzun zamandır merakla beklenen iPhone 11 ailesi tanıtıldı. Ailenin en büyüğü olan iPhone 11 Pro Max özellikleri de bu etkinlikle resmiyet kazandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.