DOLAR 32,3588
EURO 34,7003
ALTIN 2.382,01
BIST 10.196,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Çift ekranlı ZTE Axon M dayanıklılık testi!

24.02.2018
A+
A-

Her zaman olduğu gibi ilk olarak ekran çizilme testiyle başlayan dayanıklılık testi, her iki ekranda da kullanılan Gorilla Glass 5 sayesinde Axon M modelinin rakipleriyle benzer bir skor almasına neden oldu.

Ardından kamera ve LED flaş üzerinde uygulanan çizilme testinde LED flaş maalesef çiziklere karşı dayanıklılık gösteremezken kamera ise tek bir çizik bile almadı.

Bunun yanı sıra alüminyum çerçeveye sahip olan ZTE Axon M maket bıçağına dayanıklılık gösteremezken, ses kontrol butonları ve güç butonu da alüminyum malzemeden yapıldığı için maket bıçağıyla kolayca soyuluyor. İkinci ekranda ise plastik malzeme kullanımı göze çarpıyor.

Ardından ateşe maruz bırakılan ZTE Axon M son olarak bükülme testine tabi tutuluyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizleri ZTE Axon M dayanıklılık testi ile baş başa bırakalım…

:: ZTE Axon M sizce dayanıklılık testinde başarılı olabildi mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.