DOLAR 32,2637
EURO 34,6953
ALTIN 2.398,12
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Yeni Xiaomi akıllı klima satışa sunuldu!

24.07.2018
A+
A-

Xiaomi, akıllı ekosistem ürün yelpazesini genişletme yolundaki en son çalışmaları çerçevesinde, geçtiğimiz gün yeni Xiaomi akıllı klima cihazını piyasaya çıkardı.

Xiaomi’nin açıklamasına göre, minimalist bir dizayna sahip olan aygıt, uygulama kontrol ve sesle kumanda özellikleri ile donanmış olup sıcaklığı 0,1 derece hassasiyetle ayarlayabilecek. Klima cihazının fiyatı ise 294,4 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Bu, Xiaomi’nin 2015’te ev aletleri üreticisi Midea Group ile akıllı bir klima cihazı yaratma amacıyla birlikte çalışmaya başlamasından sonraki klima alanına ikinci girişi diyebiliriz. Yeni cihaz Xiaomi’nin soğutucular, hava filtreleri, masa lambaları ve vakumlu temizlik robotları gibi akıllı aletler serisine eklendi.

2010’da bir ahize imalatçısı olarak kurulan Xiaomi, daha sonra giderek Nesnelerin İnterneti bağlantılı donanıma sahip bir internet şirketine dönüşmüştü.

International Data Corp.‘a (Uluslararası Veri Şirketi) göre, IoT üzerinde çalışan Çin üreticilerinin her yıl takriben yüzde 15 oranında büyümesi ve 2020 yılında 130 milyar dolara yaklaşması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.