DOLAR 32,5369
EURO 34,8647
ALTIN 2.429,13
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Xiaomi Mi Mix 3 çalışırken görüntülendi! (Video)

17.10.2018
A+
A-

Dünya’nın ilk 5G’li ve 10 GB RAM’lı akıllı telefonu olacak olan Mix 3, bugün kanlı canlı bir şekilde görüntülendi. Yayınlanan kısa video ile yeniden tasarımı gözler önüne serilen amiral gemisindeki kızaklı kamera yapısını da tekrardan görmekteyiz.

Mate 20 ve Mate 20 Pro arasındaki farklar! (Video)

Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro modellerini tanıttı! 16 Ekim’de Londra’da düzenlenen etkinlikle tanıtılan Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro arasındaki farkları videoda sizler için özetledik

Yayınlanan videoda ise önceki raporlarda belirtilen 3 boyutlu yüz tarama teknolojisinin, nasıl çalıştığı gösteriliyor. Sızdırılan videoda da görebileceğiniz gibi Windows 10 yüklü bir bilgisayara Bluetooth üzerinden bağlanan Mi Mix 3 modelindeki yüz kilidi teknoloji ile bilgisayarın kilidinin sadece 4 saniye açtığını gözlemleniyor.

Ayrıca bugün paylaşılan detaylara göre, Mi Mix 3‘de yer alacak olan parmak izi okuyucusu veya iris tarayıcısı sayesinde kullanıcıların dizüstü bilgisayarlarının kilidini rahatlıkla açabileceği de belirtiliyor. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Her yönden ilklerin telefonu olacak olan Mix 3, ilk 10 GB RAM’lı ve 5G’li telefon olarak tarihe adını yazdıracak. 25 Ekim Perşembe günü Çin’in başkenti Pekin’de lanse edilecek olan Mix 3, 10 nm fabrikasyon süreci ile üretilen Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak.

Akıllı telefon pazarındaki tüm dengeleri altüst edecek olan Mix 3 oldukça iddialı geliyor. Peki, siz Xiaomi’nin yeni amiral gemisinde hangi özelliklerin olmasını istiyorsunuz?Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.