DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

27 Mart’ta Apple’a dikkat!

16.03.2018
A+
A-

Şirket tarafından basın mensuplarına bugün gönderilen davette, Şikago’da düzenlenecek bir etkinliğin bilgisi verildi. 27 Mart’ta düzenlenecek etkinlik, eğitimi konu alacak. Şirket, konuyla alakalı detaylı bir açıklamadı yapmadı, ancak gönderilen davet görselinde, tek bir cümle ile etkinliğin konusu açıklandı.  Tek cümlelik açıklamada, öğrenci ve öğretmenler için yeni yaratıcı fikirlerin duyurulacağı belirtiliyor.

WWDC 2018’de neler tanıtılacak?

Şirketin kendi platformlarında yapacağı güncellemeleri duyuracağı WWDC 2018’de, iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 ve tvOS 12 işletim sistemlerini ilk kez göreceğiz. Ayrıca firmanın mobil ödeme sistemi hakkında da yeni gelişmenin duyurulması muhtemel olasılıklar arasında.

WWDC 2018 tarihi belli oldu!

Apple’ın her sene yaza doğru gerçekleştirdiği WWDC 2018’in bu yıl hangi tarihte yapılacağı resmi olarak duyuruldu. Apple’ın büyük etkinliği Kaliforniya’nın San Jose şehrinde gerçekleşecek.

::Sizce firmanın eğitim konusundaki atılımı ne olur? Ne tür ürünlerle karşımıza çıkar?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.