DOLAR 32,3660
EURO 34,7794
ALTIN 2.410,07
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Bekleyiş sürüyor: iPhone 9 kılıfı ortaya çıktı Corona virüsü sebebiyle Apple’ın Mart ayında gerçekleştirmeyi planladığı etkinlik iptal edilmişti. Bugün…

31.03.2020
A+
A-

Apple, corona virüsü sebebiyle Mart ayındaki etkinliğini ertelemek zorunda kalmıştı. Yeni model ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan şirket, kullanıcıların iPhone 9 konusunda umudunu yitirmesine sebep oldu.

Ancak bazı alışveriş sitelerinde satışa sunulan iPhone 9 kılıfı akıllara yakın zamanda satışa sunulabileceğini getirdi. Urban Armor Gear tarafından geliştirilen kılıf iPhone 9 modelinin 4.7 inç boyutlarında olacağını kesinleştirdi.

Best Buy ve iPhone tarafından konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak yayınlanan ilan doğru ise bu hafta içerisinde yeni iPhone modelinin tanıtılması hem şirket hem de kullanıcılar tarafından iyi olacaktır.

Yeni iPad Pro ve Macbook Air modelleri geçtiğimiz hafta çarşamba günü basın bülteni ile tanıtılmıştı. Tanıtım ardından direkt olarak satışa sunulan cihazlar birçok kullanıcı tarafından beğenilmişti.

Apple’ın iPhone 9 için de benzer bir hamle yapacağı tahmin ediliyor. Bu hafta içerisinde tanıtılması beklenen cihazın 399 dolar etiket fiyatı ile piyasaya sürüleceği söylentiler arasında yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.