DOLAR 32,5245
EURO 34,8905
ALTIN 2.435,28
BIST 9.752,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Xiaomi Mi A3 güncelleme aldı! Kafa Karıştırıcı boyutu var Xiaomi Mi A3 güncelleme ile her yerde gündem oldu. Ama bu seferki güncelleme boyutuyla dikkat çekti. …

24.04.2020
A+
A-

Uygun fiyatlı telefonlarıyla uyarı çeken Xiaomi, modellerine güncelleme göndermeye devam ediyor. Daha evvelden de Android 10 güncellemesi bölge modele, sunulan güncellemenin boyutu dikkat çekti. Telefona gelen Android 9’dan Android 10’a güncelleme 1.33 GB büyüklüğündeydi.

Oysa hemen gelen güncellemenin boyutu sadece 32.69 MB oldu. Boyutun minik olmasına sebep olarak gelen değişikliklerin eksik olması görülüyor. Fakat Xiaomi Mi A3 güncelleme ile gelen yeniliklerin, bir sonraki değişiklikleri beklemek yerine hemen kullanıcılarla ulaşması da dikkat çekti.

Reddit’te konu hakkında yapılan tartışmada, parmak izi okuyucuya ait önemli bir güncellemenin paket içinde yer aldığı belirtildi. aynı zamanda güncelleme sayfasında bir takım yeniliklerden de bahsedildi. Burada kullanıcılara koyu tema üstünde düzeltmeler, hareketli gezinme ve mahremiyet kontrolleri yazıyor.

Bu sayfada bulunan “gizlilik kontrolleri” ibaresiyle, parmak izi okuyucu için bir güncelleme geldiği görülüyor. Kullanıcıların güvenliğe en fazla ihtiyacı olan nokta parmak izi okuyucu olarak görülüyor. böylece telefona gelen güncellemenin hızlıca indirilip kurulmasında fayda var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.