DOLAR 32,3448
EURO 34,8564
ALTIN 2.387,48
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

John Wick yaratıcısından Matrix 4 açıklaması! Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı John Wick serisinin yaratıcısı olan Chad Stahelski, Matrix 4 açıklaması…

01.06.2020
A+
A-

Hollywood’un en başarılı dublör koordinatörlerinden olan bununla beraber da John Wick serisinin yaratıcısı olarak aşina Chad Stahelski, 1999 yılında vizyona giren ilk Matrix filminin de dublör koordinatörlüğünü yapmıştı.

21 sene sonra Lana Wachowski ile Matrix 4 çalışmalarını sürdüren Stahelski, bilim kurgu evrenine geri dönmüş oldu. ABD’nin sinema ve medya dergilerinden The Hollywood Reporter‘a konuşan Chad Stahelski, harika bir zihne sahip olduğunu belirttiği Wachowski’nin, yaratıcılık konusunda sektör içerisinde çalıştığı en eşsiz insanlardan biri olduğunu söyledi.

Matrix ve John Wick serilerinde hafızalara kazınan o kadar çok sahnenin altında Stahelski’nin imzası bulunuyor. Matrix 4 aksiyon sahnelerini Chad Stahelski’nin tasarlayacak olması da dört gözle bekleyen Matrix hayranlarının beklentilerini çok büyük şekilde artırıyor.

The Matrix 4’ün Neo ve Trinity rollerinde ise hiç kuşkusuz Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss yerini alacak. Aquaman’in yıldızlarından Yahya Abdul-Mateen II, efsane dizi HIMYM ile gönüllerde taht kuran Neil Patrick Harris ve Netflix’in sevilen dizisi Mindhunter’dan tanıdığımız Jonathan Groff, The Matrix 4’ün oyuncu kadrosunda yer alan öteki isimler olarak yer alıyor.

Matrix 4’de konu itibariyle Neo’nun gençliğine odaklanılacağı söyleniyor. Yönetmenliğini Stahelski’nin yapacağı The Matrix 4, 21 Mayıs 2021 tarihinde vizyona girecek. John Wick 4 ise koronavirüs sebebiyle 27 Mayıs 2022‘ye ertelenmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.