DOLAR 32,3913
EURO 34,5618
ALTIN 2.381,10
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Ubisoft, Avatar Oyununun 2022’ye Ertelendiğini Duyurdu

03.11.2020
A+
A-

2009 yılında vizyona giren ve uzun yıllar boyunca dünyanın en çok izlenen filmi olma unvanını koruyan Avatar, 2021 yılında gösterime girecek yeni filmiyle kaldığı yerden devam edecek. Ancak Avatar, sadece filmden ibaret değil.

Avatar’ın ayrıca yine filmle aynı dönemde çıkan bir oyunu da bulunuyordu: James Cameron’s Avatar: The Game. Ancak filmin temel alındığı Ubisoft tarafından geliştirilen oyun, karışık yorumlarla karşılanmıştı. Ubisoft, aradan geçen yıllar sonra tekrar bir Avatar oyunu için kolları sıvamıştı ancak görünüşe göre ertelenmek zorunda kaldı.

Avatar oyunu 2022’ye ertelendi

avatar

Ubisoft, Avatar oyununu 2022 yılına erteledi. Yani oyun da Avatar 2 ile benzer bir dönemde çıkış yapacak. Oyun, Nisan 2021 – Mart 2022 mali yılı içerisinde oyuncularla buluşacak. Şirket, daha önce Far Cry 6 ve Rainbow Six Quarantine oyunlarının da çıkış tarihini ertelediğini duyurmuştu.

Yeni Avatar oyununun geliştiriciliğini, bir Ubisoft stüdyosu olan Massive Entertainment üstleniyor. Stüdyo, daha öncesinde Tom Clancy’s The Division, Assassin’s Creed Revelations, Far Cry 3 gibi oyunları geliştirmişti. Massive Entertainment, yeni Avatar oyununda Snowdrop oyun motorunu kullanıyor.

Ubisoft, yeni Avatar oyununun duyurusunu 2017 yılında gerçekleştirmişti. Şirket, yaptığı duyuruda oyunun geliştirilmesi için Massive Entertainment‘ın Fox Interacitve ve James Cameron’ın stüdyosu Lightstorm Entertainment ile birlikte çalıştığını dile getirmişti. Avatar’ın yeni oyununun ne zaman çıkacağının henüz kesin olarak belli olmamasının yanında hangi konsollara çıkacağı da henüz bilinmiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.