DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

TRT’den tepki çeken “maklubeli” sahne!

26.04.2020
A+
A-

MedyaRadar’ın haberine tarafından Selçuk Aydemir ve Burak Aksak’ın yazıp yönettikleri komedi dizisindeki, FETÖ’nün sohbet toplantılarıyla simgeleşen “maklube” yemeği sahnesi gösterildi.

Dizinin 4.28 dakikası dakikasına, maklubeyle iftar açılan bir sahnenin de yer aldığı görüldü.

Dizinin duyurusunun TRT1’in devlete ait internet sayfasındaki “programlar” bölümünden apar topar kaldırıldığı görülürken, “TRT izle” isimli resmi Youtube sayfasından da bir vakit sonra kaldırıldığı görüldü.

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut da tepki gösterenlerden biri oldu. CHP’li Barut, “TRT 1’de yayınlanan 2009 yapımı ‘Ramazan Güzeldir’ adlı programın birincil bölümünde ‘maklube’ sahnesi fazla uyarı çekti. Bu ne meslek, mesaj nedir? İşte görüyorsunuz, kimler kimlerle beraber… Paralel arayanlar CHP’li belediyeler yerine dönüp aynaya baksın” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Hasan Erşan’da TRT’de yayınlanan görüntülere uyarı çekerek, “TRT1’de Ramazan Güzeldir diye bir film var… 2009 yapımı… Bakın iftarda ne var? Oluyor ara sıra böyle işte… Ve bu denetimde gözden kaçıyor. TRT yönetimi bununla ilgili bir araştırma yapar umarım. 2009 FETÖ’nün en kuvvetli olduğu dönem…” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.