Diyarbakır’da Çocuklar Süs Havuzunda Serinliyor, Eğlence Dolu Anlar Yaşıyor
Diyarbakır’da çocuklar süs havuzunda serinliyor, eğlence dolu anlar yaşıyor. Ailecek keyifli vakit geçirmek için ideal bir destinasyon.
Çocukların Süs Havuzundaki Serinleme Keyfi
Diyarbakır’da sıcak havaların etkisiyle çocukların eğlence ve serinleme amacıyla tercih ettiği süs havuzları, adeta yaz aylarının vazgeçilmez adresleri haline geldi. Özellikle Sur ilçesindeki Anzele Parkı‘ndaki büyüleyici su oyunu alanı, çocukların yüzlerini güldüren ve ailelerin de içlerini ferahlatan bir ortam sunuyor.
Keyifli Anlar ve Eğlence Dolu Zamanlar
Şehirdeki sıcak havaların etkisiyle, çocuklar ve aileleri, havuzun serinletici suyundan faydalanmak için adeta akın ediyorlar. Bu su dolu alanlar, çocuklar için sadece serinlemek değil, aynı zamanda eğlenmek ve arkadaşlarıyla vakit geçirmek için de ideal bir ortam sağlıyor. Aileler ise çocuklarının güvenliği ve mutluluğu için bu eğlence alanlarını tercih ediyor.
Sıcağın Etkisiyle Güncel Durum
Mehmet Ayaz, sıcak havalarda çocuklarını Anzele havuzuna götürerek onların serinlemesini sağladığını belirtti. Ayaz, “İçerisi oldukça sıcak, çocuklar burada serinleyip biraz olsun rahatlıyorlar. Evin içi de sıcak olduğu için onları burada tutmak daha iyi oluyor.” diyerek, havuzun sıcak havalarda ne kadar önemli bir yer olduğunu vurguladı.
Diğer yandan, Sidar Ayaz da havaların bunaltıcı sıcak olmasından dolayı çocuklarıyla birlikte havuza akın ettiklerini dile getirdi. Ayaz, “Hava gerçekten çok sıcak, yüzüp serinlemeye çalışıyoruz. Burada biraz rahatlıyoruz.” şeklinde konuştu.
Çocukların Neşeli Anları
Havaların sıcak olmasına rağmen, çocuklar bu serinlikte büyük bir mutluluk ve keyif yaşıyorlar. Muhammet Tanrıkulu ise, “Hava çok sıcak, bu yüzden buraya geldik. Su gerçekten çok güzel ve serinletici.” diyerek, havuzun çocukların vazgeçilmez eğlence merkezi haline geldiğine dikkat çekti.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)