DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Togg’un Tüm ‘Para Pul İşlerine’ Bakacak Yöneticisi Açıklandı

02.11.2022
A+
A-

29 Ekim’de gerçekleştirilen bir etkinlikte fabrikası açılan Türkiye’nin Otomobili Girişimi Grubu (Togg) ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İki yıldır Togg’un finans birimine liderlik yapan İrem Sadıkoğlu, bugün itibarıyla “Finansal İşler Müdürü” (CFO) olarak görev yapmaya başladı.

Togg’un attığı adımla İrem Sadıkoğlu, yerli otomobil için kurulan şirketin tüm finansal işlerini yöneten isim olacak. Mali anlamda alınacak tüm kararlar da Sadıkoğlu’nun onayından geçecek. Ayrıca yerli otomobilin fiyatının belirlenmesi süreci de genel anlamda Sadıkoğlu’nun elinden geçecek. Tüm hesaplamalardan sonra CEO’nun son onayı için fiyat verecek isim, İrem Sadıkoğlu’nun ta kendisi olacak.

Peki İrem Sadıkoğlu kimdir?

İrem Sadıkoğlu

Pek çok kişi tanımıyor olsa da iş dünyası, İrem Sadıkoğlu ismini çok iyi tanıyor. İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği mezunu olarak karşımıza çıkan Sadıkoğlu, 16 yıldır aktif olarak çalışıyor. Bu süreçte hem Türkiye hem de ABD’deki çok uluslu işletmelerde çalışan İrem Sadıkoğlu, Global Türkiye’nin yolunu açan ilk 500 Global Türk’ten biri olarak seçildi. Bu isim şimdi hem yerli otomobilin hem de şirketin parasal işlerini yönetecek.

İşe alımlar devam ediyor!

TOGG

Togg cephesinde bir yandan üst düzey atamalar gerçekleşirken, diğer yandan da işe alımlar devam ediyor. Şirketin Linkedln’deki hesabına baktığımızda, geliştiriciden mühendise ve hatta satış-pazarlama uzmanına kadar pek çok alanda alımlar yapıldığını görüyoruz. Eğer siz de Togg’un aktif iş ilanlarına göz atmak isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.