DOLAR 32,2647
EURO 34,7829
ALTIN 2.412,93
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Samsung, Galaxy Z Fold2’nin Farklı Özelliklerine Odaklanan 5 Ayrı Tanıtım Videosu Yayınladı

02.09.2020
A+
A-

Samsung, dün akşam saatlerinde dünyanın dört bir yanında gerçekleştirdiği yerel lansman etkinlikleriyle birlikte üçüncü katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Fold2’yi fiyatı, piyasaya çıkış tarihi ile birlikte resmen duyurdu.

Güney Koreli teknoloji devi, Galaxy Z Fold2’nin ‘yeniden’ lanse edilmesinin ardından resmi YouTube kanalı üzerinden cihaz ile ilgili birkaç tanıtım videosu yayınladı ve Galaxy Z Fold2’nin -en azından Samsung’a göre- önemini açıkladı.

Samsung Galaxy Z Fold2’nin akıllı telefon sektöründe ‘zirve’ olduğunu ima eden video

Samsung tarafından yayınlanan ilk tanıtım videosu, geleneksel düz ekranlı akıllı telefonlara göndermede bulunuyor ve Galaxy Z Fold2’nin akıllı telefon pazarında zirveyi temsil ettiğini ima ediyor. Samsung’un bu iddiasının ne kadar gerçekçi olduğuna tabiki tüketiciler karar verecek.

Samsung Galaxy Z Fold2 Flex Mod tanıtım videosu

Yayınlanan ikinci tanıtım videosunda ise Samsung, Galaxy Z Fold2’nin ‘Flex Mod’ adı verilen dizüstü bilgisayar benzeri yarı katlı haldeki kullanımına dikkat çekiyor. Cihaz, Flex Mod’dayken ekranın yarısını görüntüleyici, diğer yarısını kontrol paneli olarak kullanıyor.

Samsung Galaxy Z Fold2’nin ekranına vurgu yapan video

Samsung, Galaxy Z Fold2 için yayınladığı üçüncü tanıtım videosunda Galaxy Z Fold2’nin ekran kalitesine odaklanıyor. 120Hz OLED ekran ile gelen Galaxy Z Fold2, katlanabilir panelin tüm dezavantajlarına rağmen yüksek görüntü kalitesi sunmayı başarıyor.

Samsung Galaxy Z Fold2’nin katlama mekanizmasını gösteren video

Dördüncü tanıtım videosunda Samsung, bilgisayarda oluşturulmuş üç boyutlu modeller üzerinden Galaxy Z Fold2’nin nasıl bir ‘katlama’ mekanizmasına sahip olduğunu ve neden birinci nesil Galaxy Fold’dan daha güvenilir olduğuna açıklık getiriyor.

Samsung Galaxy Z Fold2’nin çoklu görev özelliğini gösteren video

Yayınlanan son tanıtım videosunda ise Samsung, büyük ekranlı bir akıllı telefona sahip olmanın en büyük avantajlarından çoklu görev özelliğine dikkat çekiyor. Galaxy Z Fold2, aynı anda üç uygulamayı çalıştırabilmenin yanı sıra sürükle bırak özelliği ile dizüstü bilgisayarlarda gördüğümüz bir özelliği akıllı telefonlara taşımış oluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.