DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Google Cloud, EigenLayer’a Destek Oluyor

Google Cloud, EigenLayer’ın yapay zeka ve makine öğrenimi projelerine destek sağlıyor. Bulut tabanlı hizmetlerle işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerine katkıda bulunuyor.

10.04.2024
A+
A-

Merakla beklenen altcoin projelerinden olan EigenLayer, mainnet lansmanını duyurdu. Google Cloud’un altcoin EigenLayer ana ağ node operatörünü başlatması, Web3 dünyasında heyecan yarattı. Google Cloud, EigenLayer ana ağ node operatörünü başlatarak, restaking protokolü ve ekosistemi için önemli bir kilometre taşına imza attı. Google Cloud’da Web3 ürün yöneticisi ve node operatörü olan Sam Padilla, şirketin EigenLayer ana ağ operatörünü başarıyla başlattığını duyurdu. Bu adım, Google Cloud’un 65’ten fazla diğer operatör ve solo staker ile birlikte EigenLayer’ın “Operatör Çalışma Grubu”na katılmasının ardından geldi.

EigenLayer’ın Geleceği

EigenLayer'ın Geleceği

EigenLayer gelişmeye ve daha fazla operatör ve staker çekmeye devam ettikçe, protokol Ethereum’un programlanabilir güvencesiyle desteklenen açık inovasyonu teşvik etmeyi amaçlıyor. Google Cloud’un ana ağ operatörünün başarılı lansmanı, bu yolculukta önemli bir kilometre taşını temsil ediyor ve EigenLayer ekosisteminin daha fazla benimsenmesi ve büyümesi için yolu açıyor. EigenLayer, yeni başlayan blockchain protokollerinin Ethereum’un güvenliğini ödünç almasına izin vermeyi amaçlayan bir Ethereum restaking protokolüdür.

Platform, kullanıcıların Ethereum ile stake ettikleri ETH’yi almalarına ve diğer kullanıcılardan çok daha büyük bir ETH havuzuyla “yeniden stake etmelerine” olanak tanıyor. Bu yeniden stake edilen ETH, aktif olarak doğrulanmış hizmetler (AVS’ler) olarak adlandırılan ve blockchain köprülerinden borsalara veya oracle’lara kadar her şey olabilen diğer ağları güvence altına almak için kullanılıyor. Bazılarına göre, projenin yakın gelecekte bir token airdrop etkinliği düzenlemesi bekleniyor, ancak resmi açıklamada bu konuda herhangi bir yeni gelişme yer almadı.

Google Cloud, EigenLayer'a Destek Oluyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.