DOLAR 32,2668
EURO 35,0770
ALTIN 2.465,78
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Suudi Arabistan’ın ilk robotları Sarah ve Muhammed’in tanıtımında robot, sunucuyu taciz etti

Suudi Arabistan’ın tanıttığı ilk robotlar, ülkede büyük ilgi gördü. Suudi Arabistan Kraliyeti adına üretilen robot, büyük bir sevinçle karşılandı. Ancak tanıtımda yaşananlar çok konuşuldu. Suudilerin ilk robotu Muhammed’in, El Arabiya TV muhabirini …

05.03.2024
A+
A-

Suudi Arabistan‘ın tanıttığı ilk robotlar, ülkede büyük ilgi gördü. Suudi Arabistan Kraliyeti adına üretilen robot, büyük bir sevinçle karşılandı. Ancak tanıtımda yaşananlar çok konuşuldu. Suudilerin ilk robotu Muhammed’in, El Arabiya TV muhabirini taciz etmesi sosyal medyada alay konusu oldu.

ROBOT, TANITIM YAPAN MUHABİRE ELİYLE DOKUNDU

Sosyal medyada çok konuşulan görüntülerde, “Robot Muhammed, El Arabiya TV’nin kadın muhabirini taciz etti” ifadeleri kullanıldı. Robot Muhammed’in kadın spikere dokunduğu ve spikerin bu hareketten ürktüğü görüldü. Robot Muhammed hakkında, “Robota güncelleme lazım, Suudi taciz robotu,” gibi yorumlar yapıldı. Yaşanan o ilginç anlardan geriye ise kameralara yansıyan bu görüntüler kaldı.

SUUDİ ARABİSTAN’IN İLK ROBOTLARI SARAH VE MUHAMMED

QSS Şirketi tarafından üretilen robotlar en akılcı yapay zekâ modelleriyle çalışıyor. Üretilen robotların insan vücuduna yakın derecede esnek olduğu söyleniliyor. Ayrıca Robot Muhammed’in yapay zekâ desteği sayesinde farklı seslerle röportaj verdiği de görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Teknoloji

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.