DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C

Steam’deki en iyi bedava oyunlar – 3 Steam en iyi bedava oyunlar 3 listemizde, bilgisayarınıza Steam aracılığıyla indirip ücretsiz şekilde…

26.04.2020
A+
A-

Platform üzerindeki oyunları oynayabilmek için ilk kez bir Steam hesabı oluşturmalısınız. Steam internet sayfası üzerinden hesabınızı oluşturduktan sonradan dilediğiniz gibi satın alım yapabilirsiniz. Bedava oyunları kütüphanenize eklemek için herhangi bir kredi kartı bilgisi gerekmiyor. Steam en iyi ücretsiz oyunlar listemizdeki oyunları kütüphanenize dahil ettikten sonra oynayabilmek için Steam istemcisini bilgisayarınıza yüklemelisiniz.

Steam’deki en iyi ücretsiz oyunlar – 2

Steam en iyi bedava oyunlar listemizde hiçbir vergi ödemeden oynayabileceğiniz ücretsiz ve online Steam oyunlarını derledik.

1- Black Squad

steam en iyi ücretsiz oyunlar 3

Black Squad ilk birey görünüm açısına sahip, oynaması bedava, askeri bir aksiyon oyunudur. Oyuncular, yeteneklerinde ustalaşıp, stratejilerini uzun çapta haritalar, modlar ve silahlar aracılığıyla gösterebilir. Binlerce oyuncuya sahip oyun hala faal olarak en iyi oynaması ücretsiz oyunlar listesinde yer alıyor.

2- Heroes & Generals

ücretsiz savaş oyunları

Milletler arasındaki silahlanma rekabetini ele bölge oyun, büyük bir oyuncu kitlesine sahip. Çok oyunculu olarak oynanan oyunun esas amacı 15 şehiri ele geçirerek oyunu kazanmak. İkinci dünya savaşı temasını ele alan oyun, Battlefield ile olan benzerliğiyle uyarı çekiyor.

3- Cuisine Royale

cuisine royale

Bedava battle-royale oyunları aralarında bulunan Cuisine Royale, gerçekçi bir oynanış yapısına iyelik ediyor. Online olarak oynanan oyun PUBG’ye aleyhinde bedava ve daha az sistem gereksinimine sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

4- PlanetSide 2

steam en iyi ücretsiz oyunlar

Farklı dünyalardaki mücadeleyi ele bölge oyun, açık dünya güya bir yapıya sahip. Savaş ve ele geçir mantığına dayanan oyunda üç farklı imparatorluğu seçebiliyorsunuz. Oldukça geniş bir oynanış içeriğine sahip oyun, binlerce oyuncuya sahip.

5- World of Warplanes

bedava oyunlar

Wargaming stüdyosunun online savaş oyunları içerisindeki havacılık konseptini ele bölge oyun hemen şimdi erken erişim sürecinde olsa da oldukça kısa sürede büyük ilgi topladı. 5v5 olarak oynanan oyun birçok oyun moduna da iyelik ediyor.

6- Conqueror’s Blade

savaş oyunları

Geçtiğimiz yıl çıkışını gerçekleştiren taktiksel savaş oyunu Conqueror’s Blade, epeyce iyi grafiklere ve realist oynanışa sahip. Online olarak oynanan oyunda imparatorluklar arasındaki destansı uğraş konu alınıyor.

7- Star Trek Online

steam en iyi ücretsiz oyunlar

Star Trek hayranlarının severek oynadığı online oyun, günümüzden on sene öncesinde çıkış yapmış olsa da hala oynanıyor. Uzay temalı MMO oyunları aralarında en iyilerinden biri olan oyun dizideki hikayeyi oldukça iyi bir şekilde yansıtmayı başarıyor.

8- Business Tour

steam en iyi ücretsiz oyunlar

Çıkışını gerçekleştirdiği dönemde oldukça sevilen online masa oyunu Business Tour, iyice ücretsiz bir yapıya sahip. Online kart oyunlarından bilinen olduğumuz bir düzene sahip oyun PC üzerindeki en iyi masa oyunlarından bir parça başına.

9- War Robots

steam en iyi ücretsiz oyunlar 3

Gelecekte bir gün robotlar arasında yaşanan savaşı ele alan oyun, 6v6 online olarak oynanıyor. Yüzlerce ayrı stratejik kombinasyona sahip oyun, 12 bambaşka haritaya sahiplik ediyor. Geniş bir oynanış içeriğine sahip War Robots’u savaş oyunları listenize sokabilirsiniz.

10- Path of Exile

path of exile

Kuşbakışı bir oynanış düzenine sahip oyun, varlıklı bir içeriğe ve vefalı oyunculara sahip. Sık güncelleniyor olmasına karşın ilk günkü kalitesini korumaya çalışan oyun ne eyvah ki bu politikasından nedeniyle geniş kitlelere ulaşamıyor.

Steam en iyi bedava oyunlar 3 listemizi nasıl buldunuz? Önceki derlemelerimizdeki oyunları incelemediyseniz mutlaka bir göz atmanızı öneririz. Bu oyunlar aralarında kütüphanenize eklemeyi düşündüğünüz oyunlar hangileri? Yorumlarda tartışalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.