DOLAR 32,5987
EURO 34,7452
ALTIN 2.497,10
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Huawei P20 Pro özellikleri

23.03.2018
A+
A-

Serinin en iddialı modeli olacak olan Huawei P20 Pro, tasarım, teknik özellikler ve kamera yetenekleriyle 2018 yılında damga vuracak gibi görünüyor. Huawei P20 Pro modeli, Mate 10 Pro modelinde gördüğümüz Kirin 970 işlemcisinden gücünü alacak. Yapay zeka destekli ilk mobil işlemci olan Kirin 970’in yazılımsal destekler ile daha fazla şeyler sunması bekleniyor.

Telefon, bellek noktasında Pro adının da getirisi ile 6 GB RAM kapasitesi ile gelecek. Dahili depolama alanı ise 128 GB olacak. P20 modellerinde, hafıza kartı girişi olmayabilir. Bunu resmi açıklama ile göreceğiz.

Huawei P20 Pro tasarımı nasıl olacak?

Huawei, son yıllarda tasarım noktasında çok ciddi aşamalar kaydediyor. P10 ve Mate 10 modellerinin şık tasarımı ve anlayışı, yeni seride de devam edecek. 2018 yılının modası haline gelen çentikli ekran tasarımı, P20 serisinde de karşımıza çıkacak. Huawei P20 Pro modelinde, çok küçük bir çentik alanı olacak ve ön kamera, ahize ve sensörler bu alana sığdırılacak. Bu da, tam ekran deneyimini ve ekran-gövde yüzdesini çok daha yüksek seviyeye çıkartacak.

Huawei P20 özellikleri ve fiyatı

Huawei, 2018 yılında da P20 modeliyle adından söz ettirecek gibi görünüyor. Peki Huawei P20 nasıl olacak? Cevabı haberimizde!

Son derece ince ve şık bir kasaya sahip olması beklenen P20 Pro’nun, mavi renkli modeli ise ışık ve açıya göre değişken renk özelliği sunabilir.

Huawei P20 Pro kamerası nasıl olacak?

Leica iş birliği ile kamera deneyimi ve performansı konusunda çok işler çıkartan Huawei, P20 Pro modelinde sektörde bir ilki gerçekleştirecek. Huawei P20 Pro, arka tarafta 3 tane kamera ile gelecek. Mate 10 Pro modelinde 20 MP (siyah-beyaz) ve 12 MP (RGB) arka kamera kullanan ve 2x hibrit zoom desteği sunan Huawei, P20 modelinde toplamda 40 Megapiksel çözünürlük ve 5X hibrit zoom sunan 3 kameralı bir donanım gelecek.

İşletim sistemi noktasında da Android 8.1 işletim sistemi ve EMUI arayüzünün son versiyonu bu telefonda ve diğer modellerde yer alacak.

Telefonun resmi lansmanının hemen sonrasında, P20 Pro ve P20 modellerinin ön inceleme videolarını sitemizden ve ShiftDeleteNet YouTube kanalımızdan bulabilirsiniz.

:: Huawei P20 Pro modelini almayı düşünüyor musunuz?

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.