DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Sonun Sonu Geliyor: Supernatural 15. ve Final Sezonu Fragmanı Yayınlandı

31.08.2020
A+
A-

Jensen Ackles ve Jared Padalecki’nin başrolde yer aldığı, televizyon tarihinin en uzun soluklu ve unutulmaz dizilerinden Supernatural, Eylül 2005’te başlayan hikayesine nokta koymaya hazırlanıyor.

Koronavirüs nedeniyle çekimleri aksayan Supernatural’in 15. ve final sezonu, ekim ayı itibarıyla yayınlanmaya başlayacak ve hiç bitmeyecekmişçesine 15 yıldır devam eden hikaye, 15. sezondaki son 7 bölümle birlikte noktalanacak.

Winchester kardeşler final sezonunda da mistik varlıklarla karşı karşıya gelecek

supernatural

Yayın hayatına Warner Bros’un The WB kanalında başlayıp daha sonradan The CW kanalına geçen dizi, Winchester kardeşlerin şeytan, melek ve diğer mistik canlılar ile olan doğaüstü hikayesini anlatıyor.

The CW, ekranlara veda etmeye hazırlanan dizinin final sezonu için ilk fragmanı yayınladı. Sam ve Dean’in sıcak ilişkilerinin yer aldığı fragmanda yine Winchester kardeşlerin başını belaya sokacak gizemli yaratıklar ve meteor gibi birtakım felaketler gösteriliyor.

Supernatural final sezonu 8 Ekim’de başlayacak

suparnatural final sezonu

‘Sonun sonu’ olacak Supernatural final sezonu, ABD’de The CW tarafından 8 Ekim tarihinde yayınlanmaya başlanacak. Final sezonunun Türkiye’de de benzer bir tarihte yayına başlaması bekleniyor. 

Başrolde Winchester kardeşler olarak Jensen Ackles ve Jared Padalecki’yi izlediğimiz Supernatural’da ayrıca Misha Collins, Mark Sheppard, Jeffrey Dean Morgan gibi isimler de yer alıyordu.

Supernatural 15. ve final sezon fragmanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.