DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Muğla’da Gençlerin Barınma İhtiyacı İçin Yeniden Yapılandırma Süreci Başladı

Muğla’da gençler için barınma ihtiyacı nedeniyle başlayan yeniden yapılandırma süreci, çözümler ve gelecek planlarıyla gündemde.

16.08.2025
A+
A-

Muğla’da gençlerin barınma sorununu karşılayan Milli Piyango Kız Yurdu’nda, deprem sonrası yapılan risk analizinin sonucu, bazı blokların yeniden inşası gerektiğini gösterdi. Bu doğrultuda, yıkılan yapıların yerine geçecek yeni binaların proje çalışmaları tamamlandı.

Gelen tasarım, modern, güvenli ve konforlu yaşam alanlarını ön planda tutuyor. Projeyle birlikte öğrencilerin daha sağlıklı şartlarda barınması amaçlanıyor ve bakanlık ile ilgili yetkililer, gençlerin geleceğini güvence altına almak için çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdürdüklerini belirtiyor.

İhlas Haber Ajansı kaynağıyla ve Haberler.com yerel bilgileriyle aktarılan gelişmeler, Muğla’da gençlerin barınmasına yönelik yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.