DOLAR 32,4337
EURO 34,5931
ALTIN 2.384,21
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Samsung’tan Türkiye’de İlk: Seçili Beyaz Eşyalarda 20 Yıl Garanti Sunulacak

03.01.2023
A+
A-

Sürdürülebilirlik ve inovasyonu odağına alan Samsung, beyaz eşya ürünlerindeki dayanıklılık vaadini şimdi Türkiye’de bir ilke imza atarak bir üst seviyeye daha taşıdı. Samsung’un seçili ürünleri, 20 yıl garanti kapsamına girecek.

20 garanti, Samsung Dijital Inverter Kompresörler (DIT Compressor) ve Dijital Inverter Motorlar (DIT Motor) özelinde seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde sunulacak.

Samsung’un 20 yıl garantili ürünleri neler sunuyor?

samsung

Samsung’un içerisinde DIT Kompresör bulunan buzdolaplarında yedi farklı soğutma hızı bulunuyor. Bu sayede dolap kapaklarının açılıp kapatılması sırasında içerisindeki ısı korunabiliyor ve farklı iklim koşullarında dahi soğutma hızı en iyi şekilde ayarlanıyor. 

Ayrıca dolaba yerleştirilen farklı ısılardaki gıdalara göre de haznesindeki ısıyı otomatik olarak ayarlayabilen buzdolapları, gerektiğinde ısıyı düşürüp artırabiliyor. Bu akıllı kontrol sistemi buzdolabının hem verimliliğini artırıyor hem de kompresörünün uzun yıllar sorunsuz çalışmasını sağlıyor.

DIT Motor bulunan çamaşır ve kurutma makineleri ise konvansiyonel motorlu klasik makinelere göre daha sessiz ve daha güçlü bir performans sergiliyor. Geleneksel motorlardaki sürtünmeye bağlı çalışan ve motorun ömrünü kısaltan parçaların, Inverter motorda kullanılmaması, motorun uzun yıllar dayanıklı,verimli ve sessiz çalışmasını sağlıyor.

Bunların dışında ürünlerindeki malzeme kalitesini de her geçen gün artıran Samsung, DIT motorlarında alüminyum yerine yüksek iletkenlik sağlayan bakır bileşenlerini kullanıyor.

Samsung, 20 yıl garanti süresinin yanı sıra ürünlerinde oluşabilecek kompresör ve motor arızalarını ücretsiz onarıyor ya da değişimini sağlıyor. Ürünlerde arıza veya sorun meydana geldiğinde bir ila dört gün içinde ürünün onarımı tamamlanarak müşterilere teslim ediyor.

Tüm Samsung buzdolaplarını incelemek için buradaki, çamaşır ve kurutma makinelerini incelemek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. 20 yıl garanti uygulaması hakkındaki detaylara ise bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.