DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 20°C

İşte Samsung One UI güncellemesi alacak cihazlar!

12.11.2018
A+
A-

Samsung, geliştirmiş olduğu yeni arayüzü ile birlikte kullanıcılarına bambaşka bir akıllı telefon deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Samsung tarafından yapılan açıklamaya göre Samsung One UI güncellemesini alacak olan cihazları açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 modellerinin haricinde, Galaxy S8+, S8 Plus ve Note 8 modelleri de yeni arayüz güncellemesini alacağı kesinleşmiş oldu.

Böylelikle kullanıcıların aklındaki soru işaretini kaldıran Samsung, kullanıcılarına beklenen müjdeli haberi vermiş oldu. İlerleyen günlerde Beta olarak yayınlanacağı açıklanan yeni arayüz yukarıdaki cihazlar tarafından destekleniyor.

Eğer sizde yukarıdaki cihazlardan birini kullanıyorsanız, Beta programına kaydolmak için Samsung Members uygulamasını buradan indirebilirsiniz. Daha sonrasında ise uygulamadan One UI Beta programına kaydolarak, baştan aşağıya yenilenen arayüzün nimetlerinden yararlanabilirsiniz.

Samsung katlanabilir telefon modelinden kötü haber!

Samsung katlanabilir telefon ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yaşanılan gelişmeye göre Samsung’un geliştirmekte olduğu yeni akıllı telefonunun sınırlı sayıda üretileceği iddia edildi.

Samsung’un yeni Android arayüzü One UI bizlere neler sunuyor?

Samsung yeni Android arayüzü ile görünümü daha da sadeleştirip, tek elle kullanım kolaylaştırmayı amaçlıyor. Android’e gelen katlanabilir telefon desteği, Samsung’un yeni arayüzünde de destekleniyor. Samsung2019 yılı içerisinde katlanabilir telefon modelleriyle karşımızda olacak. Yeni arayüz bu modellerde de kullanılacak.

Özellikle arayüz tanıtılırken, günlük hayatta sıklıkla kullanılan butonların ekranın yarısından aşağısına yerleştirildiği vurgusu dikkat çekti. Artık telefonlar günümüzde büyüyen yapılarıyla tek elimizle zor kullanılacak hale geldi. Sürekli basılan butonların da ekranda yukarıda yer alması, kullanımı özellikle tek el ile kullanımı daha da zorlaştırıyor. Samsung yeni Android arayüzü One UI ile bu konuya özen göstermiş ve tasarım dilinin ana hattını oluşturmuş.

Samsung one uı güncellemesi alacak cihazlar

Ayrıca yeni arayüzde karanlık / gece teması da bulunacak. Bununla beraber simgelerin de yeniden tasarlandığı, arayüzde yuvarlak köşeli hatların dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Simgelerle beraber fontlar da yenileniyor.

Yeni arayüz ile beraber gelen bir diğer yenilik ise telefonun renk seçeneklerine göre temanın telefonun rengiyle gelmesi özelliği. Örneğin mavi Galaxy Note 9 aldıysanız, telefonunuzun arayüzü de mavi olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.