DOLAR 32,2822
EURO 34,7867
ALTIN 2.407,46
BIST 10.275,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Samsung Galaxy Z Flip 5G performans testi kesin oldu Samsung Galaxy Z Flip 5G performans testi ortaya çıktı. Firma daha önceden piyasaya sunulan modelde …

18.06.2020
A+
A-

Samsung, Note 20 ve Fold 2 çalışmalarıyla birlikte Z Flip 5G çalışmalarına da devam ediyor. Fazla daha önceden duyurulan ve kullanıcılarla buluşan modelin, işlemcisinde değiştirme yapılarak her yerde piyasaya sunulacağı söyleniyor. İkinci cins olarak değerlendirilen model de performans testinde kendisini göstermiş oldu. Cihazın model numarası ise Samsung SM-F707B oldu. Kullanıcılarla buluşan ilk Galaxy Z Flip model numarası SM-F707 şeklindeydi.

Performans testi sayfasına baktığımızda cihazın tekli işlem testinde 970 puan ve çoklu operasyon testinde 3220 puan aldığı görülüyor Hem Galaxy Z Flip 5G performans testinde cihazın işlemcisiyle birlikte RAM’i de yazıyor. Deneme belgesine tarafından yeni sürüm model 8 GB RAM ile kullanıcılarla buluşacak. hemen kullanıcılar tarafından kullanılan model de 8 GB RAM’e sahip. Fakat yeni modelin işlemcisi, kullanımda olan modele kadar daha yüksek performansa sahip.

İşletim sistemi olarak Android 10 bilgisinin de yer aldığı modelin, One UI 2.5 ile kullanıcılarla buluşması bekleniyor. Keza yeni kahverengi dış görünüş seçeneğine de sahip olması beklenen modelin 15 W seri yük ve 3.300 mAh bataryaya sahip olması bekleniyor. Modelde yapılacak küçük değişikliklerle satışa çıkması bekleniyor.

Beklentilere göre bu model de Note 20 ve Fold 2 ile birlikte tanıtılacak. Bu tanıtımın da 5 Ağustos tarihinde yapılacağı söyleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.