DOLAR 32,3909
EURO 34,8250
ALTIN 2.401,44
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Samsung Galaxy A7 (2018) piyasaya çıkıyor!

23.09.2018
A+
A-

Samsung‘un ilk üç kameralı telefonu olacak olan telefon, daha üst modellerde kamera sayısının artabileceğinin kanıtı gibi. Bildiğiniz gibi daha önce de Samsung’un dört kameralı telefon çıkaracağına dair haberler ortaya çıkmıştı.

Samsung Galaxy J4+ ve Galaxy J6+ tanıtıldı!

Samsung Galaxy J4+ ve Galaxy J6+ modelleri tanıtıldı! İşte Samsung’un açıklamalarına göre Galaxy J4+ özellikleri ve Galaxy J6+ özellikleri

Güney Koreli firmanın telefonu Hindistan‘da 25 Eylül yani Salı günü piyasaya süreceği ortaya çıktı. Samsung‘un telefonu Hindistan‘ın Amazon‘u Flipkart üzerinden satacağını belirtelim.  Daha sonrasında A7‘nin hem Asya hem de diğer pazarlarda tüketiciye sunulması bekleniyor.

Samsung Galaxy A7 (2018)

Samsung‘un Türkiye piyasasına verdiği önem göze alınırsa Galaxy A7‘nin yıl sonunda ya da 2019 başında Türkiye‘ye gelmesi beklenebilir.

Samsung Galaxy A7 (2018), selefi gibi orta segmentte bir akıllı telefon olacak. Bu yeni akıllı telefonda, Galaxy A8 (2018) modelinde de karşımıza çıkan 14 nm mimarisinde üretilen Exynos 7885 işlemci kullanılacak. Sekiz çekirdekli bu işlemciye, grafik tarafında gerekli olan gücü ise Mali-G71 grafik birimi sağlıyor.

Galaxy A7 üç arka kameraya sahip olacak. Bunlardan ana kamera 24 megapiksel f/1.7 diyafram açıklığına sahip. İkinci geniş açı kamerası 8 megapiksel ve f/2.4 diyafram açıklığında. Üçüncü derinlik kamerası ise f/2.2 diyafram açıklığına sahip.

Üçlü arka kameralar, Selfie Focus, Pro Aydınlatma Modu, Yapay zeka sahne optimize edici, filtreler ve AR Emojileri gibi özelliklerle donatılmış. Galaxy A7 (2018) ön tarafta yüz kilidini açmak için destek sağlayan f / 2.0 diyafram açıklığında ve 24 megapiksel çözünürlüğünde Selfie kameraya sahip.

Uygun bir fiyatla piyasaya çıkması beklenen telefonun henüz fiyatı ortaya çıkmış değil. Peki siz ne düşünüyorsunuz, Galaxy A7 (2018) Türkiye‘ye gelirse almak ister miydiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.