DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Evde oynayabileceğiniz en garip 2D oyunlar Her hafta öbür oyun türlerinden öğüt verdiğimiz listemizde bu hafta sıra 2D oyunlarda. İşte evde…

25.05.2020
A+
A-

2D oyunlar, bilgisayarların ve ilk kara kutu dediğimiz atarilerin evlerimize girdiği günlerden beri hayatımızın içindeler. Bilhassa son yıllarda, retro oyun tutkusunda yaşanan patlama, 2D oyun çeşitlerinin de artmasına neden oldu.

Neden üretilmiş dedirten en acayip teknolojik ürünler

Bambaşka teknolojileri sizler için derledik. İşte karşınızda “Bu niçin yapılmış!” dedirten en garip teknolojik ürünler listesi…

Worms W.M.D

çok eskiden bilgisayar başında saatler geçirmemize neden Worms serisi aramıza geri döndü. çok eskiden arkadaşlar arası kurdğumuz lanlarla bile başından kalkamadığımız 2D oyun, yeni haliyle de aynı eğlenceyi çevrimiçi oyun dünyasına kazandırmış.

Worms, bir grup kurtçuğun birbirlerini elinde yer alan silahlarla vurmaya çalıştığı eğlenceli bir oyun. Oysa hiç öyle dıştan bakıldığı kadar kolay bir oyunla karşı karşıya değilsiniz. Sıra tabanlı olan oyunda, her kurtçuğun kayıtlı bir zamanı var. Yapmanız gereken bu kısıtlı zamanda, rakipleriniz olan kurtçukları öldürmek.

Ilk Kez eğer oyunu daha önce oynamadıysanız, uzun süre, oyuna daha yarısına gelmeden veda edeceksiniz. Oyunda her silahın öbür etkileri var ve bunları hangi şiddette vurduğunuz, konumunuz ve rüzgarın hızı gibi öbür etkiler vuruşunuzu etkiliyor. Yani zıt bir rüzgarda attığınız bir füze size geri dönebilir. Fakat oyunun mantığını kavradıktan daha sonra, kazanmak için saatlerinizi bilgisayar başında geçirmeye hazırlanmış olun.

Oyuna gelen çevrimiçi mod şu an için çok da kullanışlı olarak görülmüyor. Oyuncular özellikle de, pek kimsenin online olarak oynamadığından şikayetçi. Bunda oyunun fiyatı yüksek fiyatı dolayısıyla yeteri kadar yayılmaması etkili olabilir.

Ancak, oyunun botlarıyla kurduğunuz oyunlar şüphesiz çevrimiçi mücadeleden fazla daha eğlenceli. Oyunun grafik anlamında geliştiğini bildirmek gerekir. Bilhassa haritalarda bulunan birçok nesne daha gerçekçi grafikllerle karşımıza çıkıyor.

Oyunun fiyatı Steam üstünde yüzde 10 indirimle bile 80,09 TL gibi yüksek bir fiyata sahip.  Eğer oyunu kendi başınıza oynamak istiyorsanız, bir önceki oyun olan Worms Armageddon ise 24 TL fiyatıyla daha albenili geliyor. Oyun hakkında daha pozitif bilgiye Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.

1 2 3 4 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.