DOLAR 32,2106
EURO 34,8027
ALTIN 2.429,73
BIST 10.157,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Harry Potter’ın yeni mobil oyunu tanıtıldı Zynga’nın Warner Bros. Interactive Entertainment meslek birliğiyle geliştirdiği Harry Potter: Puzzles & …

16.05.2020
A+
A-

Zynga CEO’su Frank Gibeau, oynayanlardan gelecek geri dönüşlere kadar oyunu yılın ikinci yarısında yayınlamayı planladıklarını belirtti. Bernard Kim ise Gibeau’nun sözlerine ilave olarak Harry Potter hayranlarının oyunun devlete ait çıkış tarihini beklemeleri gerektiğini söyledi.

Oyun hakkında data verdikleri ve görsel sundukları için azarlandıklarını vurgulayan Kim, bu formattaki ilk Harry Potter mobil oyununu geliştirdiklerini ve tanıtım videosunda Harry Potter serisinde bulunan unutulmaz lahza ve karakterlerin bulunduğunu söyledi.

 

Warner Bros ile yaptıkları ortaklık ile ilgili olarak Kim; çok heyecanlı olduklarını ve dünya genelindeki Harry Potter hayranları için şahane nostalji ve fikir duygularını geri getiren bütün bu olağanüstü anları getireceklerini söyledi.

Az Önce çıkış tarihi emin olmayan Harry Potter: Puzzles & Spells, AppStore, Google Play ve Amazon Kindle kullanıcılarının beğenisine sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.