DOLAR 32,1954
EURO 34,9823
ALTIN 2.515,60
BIST 10.882,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Samsung Galaxy A20s tanıtıldı! İşte özellikleri

23.09.2019
A+
A-

Samsung aslında 6.5 inç büyüklüğünde olan ve HD+ çözünürlük sunan Infinity-V ekranın AMOLED veya LCD panel olup olmadığını söylemiyor.

Cihazda 1.8 GHz hızında sekiz çekirdekli bir işlemci yer alıyor. Bunun Snapdragon 625 olduğuna kesin gözüyle bakılırken, işlemcinin yüksek performanslı çekirdeğe sahip olmaması durumun dezavantaja dönüşmesine neden oluyor. Bu nedenle Galaxy A20’de yer alan Exynos 7884 daha güçlü bir işlemci.

3 GB / 4 GB RAM ve 32 GB / 64 GB depolama seçenekleri ile gelen telefon, 4000 mAh kapasiteli bataryaya sahip. 8 Megapiksel çözünürlüğünde ön kameranın yer aldığı cihazın arka tarafında parmak izi okuyucu bulunuyor.

Arka tarafta 13 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kameraya, 8 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 5 Megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Ana kameranın çözünürlüğü Galaxy A20 ile aynı olsa da, diyafram açıklığı nedeniyle düşük ışık koşullarında daha iyi olması bekleniyor.

Siyah, mavi, yeşil ve kırmızı olmak üzere dört farklı renk seçeneği bulunuyor. Samsung henüz cihazın çıkış tarihini ve fiyatını açıklamadı. Samsung Galaxy A20s özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.