DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Geyve’de Ağaçlık Alanda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Geyve’de ağaçlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Detaylar ve gelişmeler için haberimizi takip edin.

07.07.2025
A+
A-

Geyve ilçesinde çıkan orman ve ağaçlık alan yangını

Geyve ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi sınırları içerisinde, öğleden sonra saat 17.20 civarında ağaçlık ve ormanlık alanda büyük bir yangın meydana geldi. Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan alevler, bölgedeki doğal yaşamı tehdit eder hale geldi.

İtfaiye ekipleri ve Sakarya Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları, olay yerine hızla ulaşarak yangına müdahale etti. Ekiplerin koordineli ve özverili çalışmaları sayesinde, yangının mahalle yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alınması sağlandı. Ayrıca, bölgedeki vatandaşlar da yangın söndürme çalışmalarına destek verdi ve yangın söndürme araçlarıyla müdahalede bulundu.

Yangının büyümesini engellemek ve genişlemesini önlemek amacıyla, itfaiye ve orman ekipleri bölgedeki soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Olay yerinde inceleme başlatıldı ve yangının çıkış sebebinin tespiti için detaylı araştırma yapılıyor.

Bu hızlı ve etkili müdahale sayesinde, doğal alanlar büyük bir felaketten kurtarılırken, bölgedeki ekolojik denge ve yaşam alanları korunmuş oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.