DOLAR 32,2481
EURO 34,7895
ALTIN 2.401,23
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 20°C

PUBG Mobile Lite 0.17.0 güncellemesi yolda! PUBG Mobile için 0.18.0 güncellemesini sunan Tencent Games, hemen de PUBG Mobile Lite 0.17.0 güncellemesi…

29.04.2020
A+
A-

2020 yılında çalışmalarını artıracağını ifade eden PUBG, oyuncuları memnun etmeyi amaçlıyor. Aldanma yapanlar için birçok emniyet önlemi geliştirilirken, oyunun adaletli bir şekilde oynanması PUBG için birinci öncelik. Şirketin yeni geliştirdiği yazılımlar ile birlikte, aldanma yapan kullanıcıların tespiti kolaylaşacak. Keza bazı platformlar için iki adımlı doğrulama özelliğinin geleceği de duyuruldu. Bu sayede hesap çalınma olaylarının önüne geçilmesi bekleniyor. Donanım değişimi sonrası aldatma yapan kullanıcıların saptama edilebilmesi için araştırmalar da sürdürülüyor.

PUBG Mobile Lite 0.17.0 güncellemesi ile birlikte, çok beklenen ağır silah modu oyuncularla buluşuyor. Ağır tabanca modu ile birlikte, helikopter ve roket kullanımına izin verilecek. Daha önce PUBG Mobile için getirilen bu güncelleme, oyuncular kadar epeyce beğenilmişti. Güncelleme ile birlikte gelen bir öteki özellik ise omuzda duran ve oyuncuları takip eden şahin figürü. PUBG Mobile’da hali hazırda bulunan şahin özelliği, oyuncular göre olumlu karşılanmıştı.

Ayrıca oyuna Fransızca, Arapça ve İspanyolca dilleri de eklenmiş durumda. Geliştiriciler, güncellemenin final sürümünü ne süre yayımlayacak bilinmiyor. Oysa gelen bilgiler doğrultusunda, artı beklemeyeceğiz gibi duruyor.

Siz yeni güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz? Ağır tabanca modu hoşunuza gidiyor mu?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.