Refahiye’de Trafik Kazası: Bir Öğrenci Hayatını Kaybetti, 9 Yaralı
Refahiye’de meydana gelen trafik kazasında 1 öğrenci hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Detaylar ve son gelişmeler burada.
Refahiye’de Trafik Kazası ve Sonuçları
Erzincan’ın Refahiye ilçesinde meydana gelen trafik kazası, üzücü bir olayla sonuçlandı. Otomobil ile panelvanın çarpışması sonucu, olay yerinde bir öğrenci hayatını kaybetti ve toplamda 9 kişi yaralandı.
Kaza, Erzincan-Sivas kara yolu üzerindeki Köroğlu mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü Kemal D. olan 48 KD 107 plakalı panelvan, karşı istikametten gelen Önder K. yönetimindeki 24 BA 487 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar büyük hasar aldı ve olay yerine sağlık ile polis ekipleri sevk edildi.
Olay yerinde, DENEYAP Teknoloji Atölyesi öğrencisi olan 12 yaşındaki Emre Kazan yaşamını yitirdi. Yaralanan sürücüler ve yolcular ise; S.D. (60), A.Y. (39), M.D.Y. (7), S.Y. (4), B.Y. (10), B.K. (36) ve M.K. (10) isimli kişiler hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu sağlık ekipleri tarafından yakından takip ediliyor.
Ölen öğrenci Emre Kazan’ın cenazesi, ailesine teslim edilmek üzere Erzincan’daki Yoğurtlu Mahallesi’nde toprağa verildi. Ayrıca, kazada hayatını kaybeden Erzincan Tapu Kadastro personeli Önder Kazan’ın oğlu olan Emre Kazan’ı son yolculuğuna uğurlarken ailesinin ve yakınlarının büyük üzüntüsü gözlendi.
Kaza ile İlgili Detaylar ve Sonuçlar
- Kaza tarihi ve yeri: Erzincan-Sivas kara yolu, Köroğlu mevkii
- İki aracın çarpışması sonucu oluştu
- Bir öğrenci yaşamını yitirdi, toplam 9 kişi yaralandı
- Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı
- Ölen öğrenci ailesine teslim edilmek üzere toprağa verildi