DOLAR 32,3032
EURO 34,7682
ALTIN 2.410,31
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Redmi Note 10 geliyor! İşte sevindiren özellikler Redmi Note 9 serisinin tanıtılmasının üzerinden kısa bir zaman geçmiş olmasına karşın Redmi Note 10 özellikleri…

16.05.2020
A+
A-

LCD ekrandan OLED ekrana geçiş yapılacak: Bu kapsamda cihazın 6.57 inç büyüklüğündeki ekranı 1080×2400 piksel çözünürlük sunacak. Ekranda yer alan çentik, 16 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kamerayı bünyesinde barındıracak.

Başlangıç modelinde 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanı yer alacak. En üstteki modeli seçim edenler ise 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı sunacak. Cihazın arka tarafında 48 Megapiksel arka kamera kullanılmaya devam edilecek. Dört kameradan üç kameraya geçiş yapılıyor.

Cihazın 4420 mAh kapasiteli bataryası 22.5W süratli sıkıntı desteğine sahip olacak. Redmi Note 9 Pro’nun 5020 mAh kapasiteli bataryası ile kıyasladığımızda birazcık düşük kalıyor. Gelelim en çok merak edilen konuya: Redmi Note 10 işlemcisi ne?

Weibo’da paylaşılan raporla MediaTek Dimensity 820’yi sinyâl ediyor. Bu sayede 4K çözünürlükte video çekim imkanı kullanıcılara sunulmuş olacak. Redmi Note 9’un piyasaya sürülmesinden bu yandan sadece birkaç ay geçti ve bir takım bölgesel sürümler az önce mağazalara bile ulaşmadı.

Redmi Note 8 birincil çeyrekte en çok satan telefonlardan biriydi ve 30 milyon adet sattı. Bu kapsamda Xiaomi yüksek satış rakamlarından yararlanmak adına yeni aygıt için bir yıl ummak yerine, daha erken tanıtmayı seçim edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.