DOLAR 32,5334
EURO 34,9533
ALTIN 2.431,20
BIST 9.717,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

13 inç MacBook Pro Uzun Kullanım Testi Bu videomuzda 13 inç MacBook Pro 2019 ile yaşadığımız üç aylık deneyimimizi anlatıyoruz. Peki, MacBook…

05.04.2020
A+
A-

2020 yılının başında elime geçen MacBook Pro 2019’u üç ay kullandım ve sonunda deneyimlerimizi paylaşmak üzere bir video hazırladık.

Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri MacBook Pro Uzun Kullanım Testi videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

MacBook Pro 13 özellikleri

Özellikle tasarım konusunda oldukça iddialı ve iddialı olduğu kadar da başarılı olan cihaz, bu başarısını birçok konuda sürdürüyor. Tasarım konusuna baktığımızda 13 inç olmasından dolayı birçok bilgisayara göre daha küçük boyutlar ve daha zarif yapısıyla karşımıza çıkıyor. Malzeme kalitesi ise üst seviye algısını yaratıyor.

Klavye ve TrackPad tarafında da iyi bir deneyim sunan ürün, diğer modellerden farklı olarak TouchBar ile dikkat çekiyor. TouchBar, başta bir işe yaramıyor gibi gözükse de alıştığınızda vazgeçilmeziniz haline geliyor.

Bu MacBook modelinde 13 inç boyutunda bir ekrana yer veriliyor. Ve bu ekran temel ihtiyaçları, hatta profesyonel ihtiyaçları rahatlıkla karşılar düzeyde.

Donanım konusunda giriş seviyesi model olduğu için çok üst seviye performans sergilediğini söyleyemem. Ancak benim birçok işimi yaparken beni yarı yolda bırakmadı. Özellikle 16 GB RAM’li modeli tercih etmem benim için büyük bir avantaj sağladı.

Batarya konusuna geldiğimizde sunulan 10 saatlik batarya ömrü, bana gelince 7-8 saate düştü. Bu rakamın nadiren 9 saate çıktığı da oldu. Ancak bu konuda beni tatmin etmeyi başardı. Şarj aletini almadan rahatlıkla dışarıya çıkabildim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.